Index / Onderwijs / Hoe maak je een Master's Degree in het Engels Krijg

Share This Post

Onderwijs

Hoe maak je een Master's Degree in het Engels Krijg

Een master's degree in het Engels bereidt je voor op een carrière als leraar, redacteur of schrijver. Het kan ook een middelpunt langs de weg om een ​​Ph.D. en een carrière in de academische wereld. Volg deze eenvoudige stappen om het diploma te hale

Advertisement

Een master's degree in het Engels bereidt je voor op een carrière als leraar, redacteur of schrijver. Het kan ook een middelpunt langs de weg om een ​​Ph.D. en een carrière in de academische wereld. Volg deze eenvoudige stappen om het diploma te halen en uw doelen te bereiken.

Bereid je voor op graduate studie van het Engels. Terwijl het invullen van uw undergraduate studies, cultiveren relaties met een aantal professoren die brieven van aanbeveling kan schrijven. Studie voor en neem de verbale en onder delen van de Graduate Record Examination (GRE). Kies een van je beste academische papers en herzien op basis van uw professoren commentaar, zodat u een uitstekende schrijven monster.

Van toepassing op de programma's die u interesseren. Bij het kiezen van waar te passen overwegen financiële hulp en collegegeld kosten, de hoeveelheid van het onderwijs ervaring die je krijgt en de specialiteiten die onder de leden van de faculteit. Naast het invullen van een applicatie en het opstellen van de items die u bereid in stap 1, moet u een persoonlijke verklaring die uw intellectuele en professionele doelen legt uit te schrijven.

Kies een van de scholen die u aanvaard bij te wonen. Bezoek de scholen alvorens te beslissen, indien mogelijk.

Breng het volgende jaar of twee lezen, herlezen, schrijven over en het onderwijzen van de grote literatuur van het Engels. Plan uw cursussen om de specialiteiten die u interesseren te benadrukken en bereidt je voor op het veld dat je hoopt te voeren. Afhankelijk van je programma moet je ofwel een scriptie schrijven of neem uitgebreide examens.

Maak je klaar om verder te gaan naar de volgende fase van je leven. Opstelling van een cv en een oogje houden op de arbeidsmarkt. Solliciteren zodra ze beschikbaar zijn.

Maak je scriptie of doorgeven van uw comprehensives. Afstuderen met je master.

Share This Post