Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe maak je een Mary Poppins Bag

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe maak je een Mary Poppins Bag

In de Disney film "Mary Poppins", de magische nanny draagt ​​een eenvoudige tapijt tas die op miraculeuze wijze houdt alles wat ze nodig heeft om haar kamer te leveren, met inbegrip van een bed, een kapstok en een spiegel. Vandaag de dag, een &q

AdvertisementIn de Disney film "Mary Poppins", de magische nanny draagt ​​een eenvoudige tapijt tas die op miraculeuze wijze houdt alles wat ze nodig heeft om haar kamer te leveren, met inbegrip van een bed, een kapstok en een spiegel. Vandaag de dag, een "Mary Poppins" bag verwijst naar een grote tas die bijna alles wat een vrouw nodig zou kunnen hebben kunnen dragen. Pak een paar XXL jeans van uw lokale spaarzaamheid winkel en maak je eigen oversized, stijlvolle tas.

Wat je nodig hebt

XXL jeans

Heerser

Krijt

schaar

rechte spelden

Naaimachine

Naald en draad

2 decoratieve knopen

1 lintrol

Leg de jeans in het bijzijn van je plat en naar boven.

Meet vanaf de onderkant zoom tot aan de knieën aan beide benen en trek een lijn over. Dit zal de breedte van je tas te zijn.

Snijd de jeans op de lijn die u hebt getekend over de knieën en verwijder de binnennaden en zomen. Laat de zijnaden op zijn plaats. Dit zijn de voor- en achterpand van uw zak.

Leg de voor- en achterpand plat met de zijnaad nu dwars over de breedte van de zak. De hoogte van een van deze stukken voor zijstukken.

Gebruik de liniaal om twee stroken te trekken aan de voorkant van het linkerbeen. Doe dit door het tekenen van een blok de breedte van het been minus de naden en verdeel het blok in de helft tot twee handgrepen. De lengte zou moeten zijn van waar u snijd de knieën af naar het kruis. Dit zullen de handvatten voor uw tas.

Teken twee driehoek vormen op de voorzijde van het rechterbeen. De driehoeken moet dezelfde hoogte als de voor- en achterpand je tas en ongeveer driekwart zo breed als het been zijn. De tip mag niet puntig maar iets afgerond zijn. Knip de driehoeken, zorg ervoor dat alleen snijden door een laag stof.

Trekken aa strook op de achterkant van het linkerbeen dat zolang de breedte van de voor- en achterpand en ongeveer een kwart van de afmetingen van de broekspijp breedte. Dit zal de bodem van de zak zijn. Knip de strip.

Snijd een van de achterzakken van de jeans waardoor er een behoorlijke hoeveelheid stof om te zetten in het kader van een afgewerkte rand.

Snijd de tailleband en verwijder de riemlussen en de knoop.

Centreer de zak op het voorpand van de zak, stop de ruwe randen onder en speld vast. Top steek de pokdalig op de stof.

Plaats een knop rechts en links van de zak en naai vast. Zodra de zak is opgebouwd, wordt u het verpakken van de band rond de zak en dichtknopen het op de knoppen.

Speld de zijstukken aan de voor- en achterkant met de goede kanten op elkaar en naai. Double-steek voor duurzaamheid.

Speld de onderste strip aan de voorzijde, zijkanten en achterkant, goede kanten op elkaar en naai samen. Double-steek voor duurzaamheid. Draai de tas met de goede kant uit, je hebt nu de basis van je tas.

Haak de originele knoopsgat van de band op een van de knoppen, wikkel de band rond de zak en snijd een spleet in het einde voor de andere knop om door te passen. Snijd de overtollige stof uit de band en zet het einde naar de andere knop. Zweep steek rond het knoopsgat afgesneden uiteinde om rafelen te voorkomen als u kiest.

Vouw de randen over op het handvat strips voor afgewerkte randen. Zeker te vouwen in dezelfde hoeveelheid, zodat de breedte van de band hetzelfde zal zijn. Steek de gevouwen rand naar beneden.

Laat de steel op de zak en hand-steek aan de binnenkant van de zak. Zorg ervoor dat ze geplaatst zijn gelijkmatig voordat u gaat naaien.

Wikkel lint rond de uiteinden van elke handgreep, waar zij voldoen aan de zak en top steek te beveiligen.

Hints

Voeg een voering om je tas door het snijden en naaien van een andere basis zak uit van welke stof die u kiest. Invoegen in de denim voet met de verkeerde kanten op elkaar. Poneren de handgrepen tussen de denim en de voering en naai rond de bovenrand te beveiligen

Share This Post