Index / Cars / Hoe maak je een MAP-sensor in een Subaru Outback Install

Share This Post

Cars

Hoe maak je een MAP-sensor in een Subaru Outback Install

De MAP of Manifold Absolute Pressure sensor op de Subaru Outback is eenvoudig te vervangen met de elementaire handgereedschap. U vindt het in de buurt van de top van de motor, verbonden aan het gasklephuis met twee schroeven. Als je de spanning over

Advertisement

De MAP of Manifold Absolute Pressure sensor op de Subaru Outback is eenvoudig te vervangen met de elementaire handgereedschap. U vindt het in de buurt van de top van de motor, verbonden aan het gasklephuis met twee schroeven. Als je de spanning over de aansluiting hebt gecontroleerd en het is buiten het normale bereik (0.5V tot 4.5V, afhankelijk van de stand van de gasklep), moet u de sensor vervangen.

Wat je nodig hebt

Nieuwe MAP-sensor

# 2 kruiskopschroevendraaier

Kleine platte schroevendraaier

Algemeen auto reparatie tools

Koppel de negatieve kabel van de accu. Als uw voertuig is vóór 2002 en heeft de radio diefstal lock-systeem, volg de instructies in uw handleiding om het systeem uit te schakelen voordat u de batterij los te koppelen.

Gebruik de platte schroevendraaier om de clip release op de kabel aangesloten op de MAP-sensor. Stel de kabel uit de weg, terwijl het waarborgen van de connector te beschermen tegen beschadiging.

Gebruik de # 2 Philips schroevendraaier om de oude sensor van de nieuwe sensor te verwijderen en te installeren. Sluit de sensor kabel. Sluit de negatieve accukabel.

Hints

U kan nodig zijn om de Idle Air Control elektromagnetische verwijderen om de MAP-sensor bereiken. Het wordt opgezet op een vergelijkbare wijze.

Als u een pre-2002 auto met de diefstal controlesysteem en je hoeft niet het systeem uit te schakelen, zal uw radio niet werken.

Share This Post