Index / Careers & Work / Hoe maak je een Manufacturing Engineer Word

Share This Post

Careers & Work

Hoe maak je een Manufacturing Engineer Word

Een manufacturing engineer is verantwoordelijk voor het ontwerp en de inbedrijfstelling van een reeks van productiestappen. Afhankelijk van de industrie, kan dit betekenen dat state-of-the-art technologie, zakelijke transacties of inbedrijfstelling w

AdvertisementEen manufacturing engineer is verantwoordelijk voor het ontwerp en de inbedrijfstelling van een reeks van productiestappen. Afhankelijk van de industrie, kan dit betekenen dat state-of-the-art technologie, zakelijke transacties of inbedrijfstelling werken aan externe bedrijven. Als iets nieuws al in praktijk wordt gebracht, kan een productie-ingenieur dan de persoon die wijzigingen en de verdere ontwikkeling houdt toezicht op geworden. Hier ziet u hoe een industriële ingenieur te worden

Neem zowel wetenschap en communicatie keuzevakken op de middelbare school. Een groot deel van het werk van een productie-ingenieur heeft te maken met communicatie, schrijven en kritisch denken. Voor degenen die met de optie, kan cursussen in sociologie, Engels, Economie en zelfontplooiing ook helpen.

Wees bereid voor een verblijf tot 4 jaar op de universiteit, afhankelijk van waar je woont en wat educatieve achtergrond je hebt. U wordt verplicht om cursussen te volgen in de ingenieurswetenschappen, wiskunde, statistiek Controls, Calculus en andere bètavakken. Praktische labs zijn een belangrijk onderdeel van de loopbaan, evenals Engineering Design Graphics en andere carrière-specifieke grote cursussen.

Het grootste deel van uw tijd iets dat te maken heeft met de productie processen, zoals Production Engineering and Statistical Quality Control studeren. In de afgelopen jaren zijn computers ook van essentieel belang om een ​​carrière op het gebied van engineering-ontwerp en de bouw informatie worden, dus vertrouwd raken met hen, zodat u op uw gemak de behandeling van verschillende programma's.

Hier krijg je een job in het type van de industrie u verkiest. Een van de voordelen van het hebben van een Manufacturing Engineer diploma is dat je kunt werken op bijna elke soort plant die onderdelen produceert voor machines en elektronica. Dit varieert van auto's aan de opbouw van materialen en het geeft je de flexibiliteit om te werken in een veld dat je echt genieten.

Bezoek de MKB-website (Society of Manufacturing Engineers) om onderwijs en werkgelegenheid kansen te vinden in uw regio (zie bronnen hieronder). Dit is vooral belangrijk als je buiten een grote stedelijke gebied wonen en willen het gemak van online onderwijs te genieten, omdat de organisatie biedt een scala aan cursussen en workshops die kunnen worden genomen vanuit huis, zelfs als je geen ervaring hebt in het veld.

Hints

Creativiteit en organisatorische vaardigheden zijn essentieel voor deze carrière, als ingenieurs kunnen hebben om te komen met innovatieve oplossingen op de plek, zonder de luxe van tijd of onderzoek.

Share This Post