Index / Ambachten / Hoe maak je een Magnum, PI Costume zorgen voor een '80s Party

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een Magnum, PI Costume zorgen voor een '80s Party

Kostuums op basis van Thomas Magnum van "Magnum, PI" zijn verkrijgbaar bij retailers, maar je kunt geld besparen door het vinden van een groot aantal van de stukken die nodig zijn om vast te leggen deze jaren '80 kijken naar tweedehands winkels

AdvertisementKostuums op basis van Thomas Magnum van "Magnum, PI" zijn verkrijgbaar bij retailers, maar je kunt geld besparen door het vinden van een groot aantal van de stukken die nodig zijn om vast te leggen deze jaren '80 kijken naar tweedehands winkels en online veilingsites. Daarnaast zetten de stukken samen jezelf kunt u zich concentreren op de details en krijgen de look precies goed.

Wat je nodig hebt

Bruin krullend pruik

Brown snor

Rood Hawaiiaans overhemd

Nep wimpers lijm (optioneel)

Jeans of tan borrels

tan riem

Witte sneakers of bootschoenen

Zwarte baseball cap

Aviator zonnebril

Toy pistol

Draag een bruin krullend pruik dat is korter aan de bovenkant en langer in de rug. Lijm op een fake, borstelige bruine snor die de bovenkant van je lip omvat.

Draag een rode, korte mouwen Hawaiiaans overhemd, bij voorkeur met groene vogels. Laat het shirt gedeeltelijk losgeknoopt om borsthaar te tonen. Als u geen borsthaar hebben, maak een nep-een door het afsnijden van het haar van een pruik en aan te sluiten op je borst met valse wimper lijm.

Draag ofwel reguliere jeans of kleine tan shorts die veel been te laten zien. Voeg een bruine riem om ofwel de jeans of shorts.

Zet op witte sneakers of wit dek schoenen, en niet sokken met je schoenen.

Eindig het kostuum met toebehoren. Voeg een zwarte baseball cap; om het meer authentiek te maken, het vinden van een Detroit Tigers cap. ook dragen vlieger zonnebril. Maak uw kostuum met een zwarte speelgoed pistool.

Share This Post