Index / Wensen en Feesten / Hoe maak je een Magnolia Wreath

Share This Post

Wensen en Feesten

Hoe maak je een Magnolia Wreath

Naarmate de bloem van de Mississippi en Louisiana, magnolia's bloeien trots elk voorjaar op Zuidelijk magnolia bomen. Leg de charmante essentie van Zuid-flora met een magnolia krans. In het voorjaar, maak kransen met verse magnolia bloemen en bladere

Advertisement

Naarmate de bloem van de Mississippi en Louisiana, magnolia's bloeien trots elk voorjaar op Zuidelijk magnolia bomen. Leg de charmante essentie van Zuid-flora met een magnolia krans. In het voorjaar, maak kransen met verse magnolia bloemen en bladeren. In de winter, maken vakantie kransen met alleen de levendige, groene bladeren. Maak een magnolia krans net als een kerstkrans, het aanbrengen van bloemen, volants en andere items om een ​​draad frame.

Wat je nodig hebt

Draad krans frame of kleerhanger

Snoeischaar

Bloemen draad

Draadsnijders

Lint

Stap 1

Koop een pre-en-klare draad krans frame of maak een door het buigen van het driehoekige deel van een draad kleerhanger in een cirkel. Om de grote bladeren van de Magnolia bomen tegemoet te komen, groter, stevige frames zijn het beste.

Stap 2

Snijd een verzameling van 6-inch tot 10-inch magnolia takken met bladeren, met behulp van snoeischaar. Voeg desgewenst loof uit andere Southern planten om de krans. Mogelijkheden in het Zuiden, afhankelijk van de tijd van het jaar, onder meer olijven, vijgen, seagrape, hulst en paradijsvogel.

Stap 3

Regelen van de bladeren in een losse cirkel om het ontwerp van de kroon bepaald. Magnolia vertrekt, van voor naar achter, hebben verschillende kleuren en texturen. Gezicht ze allemaal op dezelfde manier voor een uniforme uitstraling of meng het voor een gepeperde look.

stap 4

Wikkel en draai het einde van een spoel van bloemen draad op een punt van het frame.

stap 5

Bevestig enigszins overlappen trossen van gebladerte aan het frame, het verpakken van de draad rond de stengels en het frame als je gaat. Nadat de cirkel is rond, tie-off van de draad en snijd de overtollige met een kniptang.

stap 6

Pick off bloemen als ze wilt, als je gewend bloemen. De bladeren zal opstaan ​​veel langer, zodat u de krans te houden. Mettertijd zal magnolia bladeren verkleuren langzaam transformeren het uiterlijk van de krans.

stap 7

Bind een complementaire strik aan de bovenkant of onderkant midden van de krans.

Share This Post