Index / Huis / Hoe maak je een Maglite Brighter

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Maglite Brighter

Als uw MagLite is niet helder genoeg is, kan een paar wijzigingen alles wat je nodig hebt om de prestaties te verbeteren. Het bedrijf biedt een aantal types van onderdelen aan het licht-producerende capaciteiten zijn zaklampen 'versterken. Wanneer co

AdvertisementAls uw MagLite is niet helder genoeg is, kan een paar wijzigingen alles wat je nodig hebt om de prestaties te verbeteren. Het bedrijf biedt een aantal types van onderdelen aan het licht-producerende capaciteiten zijn zaklampen 'versterken. Wanneer correct gedaan met compatibele onderdelen voor uw specifieke model, konden deze verbeteringen honderden lumens toe te voegen aan de specificaties van uw MagLite.

Zet uw MagLite.

Schroef de top lamp compartiment. Trek de reflector van de lamp compartiment en de lens schijf uit de top schroefdop. Noteer het modelnummer.

Zachtjes druk op de lamp en draai het tegen de klok in om het te verwijderen. Identificeer het type lamp van het schrijven op of nabij de schroefdraad.

Verwijder uw batterijen bij de deur los te schroeven om het batterijcompartiment, die onder de handgreep. Zorg ervoor dat uw accu's volledig zijn opgeladen. Noteer het type batterij.

Bestel uit MagLite een verbeterde LED-lamp en metallic gloeilamp reflector die speciaal is gemaakt voor uw model. Ook het smelten te voorkomen, ter vervanging van uw plastic lensdop met een glas versie. (Voor grotere modellen MagLites kan een nieuwe batterij compartiment beschikbaar voor een toevoer van de twee D of C omzetten in een die nog enkele AA of AAA bevat.)

Installeer uw nieuwe reflector, bol, glas lens schijf en batterijhouder nadat ze aankomen in de mail. Test uw versterkt verlichting.

Share This Post