Index / Sport en fitness / Hoe maak je een Low Cost waterzuiveraar Make

Share This Post

Sport en fitness

Hoe maak je een Low Cost waterzuiveraar Make

Om een ​​waterzuiveringssysteem thuis, moet een filtersysteem die effectief schadelijke bacteriën of chemische stoffen die in het water blokkeert creëren. Een low-cost zelfgemaakte waterzuiveraar is goed voor op de camping of het uitvoeren van extra

Advertisement

Om een ​​waterzuiveringssysteem thuis, moet een filtersysteem die effectief schadelijke bacteriën of chemische stoffen die in het water blokkeert creëren. Een low-cost zelfgemaakte waterzuiveraar is goed voor op de camping of het uitvoeren van extra schoonmaakkosten op de reeds gezuiverd water. Een zelfgemaakte waterzuiveraar is ook een geweldige wetenschap eerlijke project voor kinderen.

Wat je nodig hebt

Katoen of synthetisch materiaal

20-40 mm PVC pijp

kleine steentjes

Charcoal pellets

PVC lijm

PVC connector

Duct tape

kleine scherm

tapkraan beluchter

PVC:
Gebruik twee delen van PVC pijp naar een zelfgemaakte waterzuiveraar te creëren. Haak de PVC pijp samen met een verbindingsstuk en lijm op zijn plaats met PVC lijm. Probeer om de lijm uit het invoeren van het inwendige van de buis te houden. De leiding moet 20-40mm en ongeveer 3 inches lang per sectie zijn.

Sectie twee:
Koop een stukje van de screening van een ijzerhandel (venster scherm reparatie stuk) en snijd het scherm om de leiding te repareren met een extra 1/4 inch rond de randen. Duct tape op het scherm rond de overlappende delen aan de bodem van sectie twee.

Sectie Twee Materiaal:
Voeg 1 inch keien de PVC buissectie twee, vervolgens houtskool pellets bovenop de keien tot artikel twee is gevuld tot ongeveer 1/4 inch vanaf de bovenkant. Houtskool pellets en kleine steentjes kunnen gemakkelijk worden gevonden in de vis gedeelte van de meeste dierenwinkels. Gebruik de rubber en screening uit de kraan beluchter en plaats deze boven de houtskool binnenzijde van de PVC pijp voor extra bescherming van het scherm.

Section One:
In het bovenste gedeelte van de PVC buis liep 2 van 2 inch stuk katoen of synthetische vezels die is gevouwen in een vierkant te passen in het bovenste gedeelte van de buis. De grootte van het materiaal als nodig is om de pijp te stoppen. Hierdoor worden alle van de grotere materiaal dat zou kunnen worden in het water op te vangen.

Giet het water dat u wenst te gebruiken door middel van de zelfgemaakte waterzuiveraar en het verzamelen in een schone container. Dit is een snelle en eenvoudige waterzuiveraar die kunnen thuis gemaakt worden voor extra water netheid, een koele wetenschap eerlijke project of een camping trip.

Hints

Koop een kraan beluchter kleiner dan maar dichtbij de breedte van de PVC pijp voor beste effectiviteit. Schoon en het materiaal te veranderen in sectie één dag voor de beste effectiviteit en in deel twee op zijn minst om de andere dag.

Deze waterzuiveraar werkt niet op zichzelf om al het water onzuiverheden te reinigen. Water moet worden gekookt nadat deze via het systeem is uitgevoerd. Homemade waterzuiveringssystemen mag alleen worden gebruikt voor extra bescherming van water in reeds bestaande systemen, wetenschappelijke projecten of wanneer het water anders zal worden gekookt of chemisch behandeld voor volledige zuivering

Share This Post