Index / Ambachten / Hoe maak je een LoveSac Cover Naai

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een LoveSac Cover Naai

LoveSacs zijn oversized, de volgende generatie zitzakken. Ze zijn gevuld met geraspte memory foam, waaraan zij hun kenmerkende comfortabel gevoel geeft, zonder het zinkende gevoel van een gewone bonen gevulde zak. LoveSac producten zijn over het alge

AdvertisementLoveSacs zijn oversized, de volgende generatie zitzakken. Ze zijn gevuld met geraspte memory foam, waaraan zij hun kenmerkende comfortabel gevoel geeft, zonder het zinkende gevoel van een gewone bonen gevulde zak. LoveSac producten zijn over het algemeen aan de dure kant, dus het maken van uw eigen versie, of zelfs alleen maar een dekmantel voor een LoveSac insert is veel goedkoper en gemakkelijk gedaan. De beste soorten weefsels te gebruiken denim, corduroy of andere sterke en zacht materiaal.

Wat je nodig hebt

1 stuk sterke stof, 3-by-19 voet

Pins

Ijzer

2 stuks sterke stof, 6-foot cirkels

Naaimachine

2-foot rits

LoveSac insert of versnipperd memory foam

Vouw een stuk van 3-by-19 voet stof in de lengte, de rechter kant naar buiten. Speld de 3-foot uiteinden samen en naai de 3-foot uiteinden aan elkaar met behulp van een vierde-inch naadtoeslag. Deze maken een grote lus van de 19-voet weefsel, die zal worden de zijkanten van de LoveSac deksel.

Draai de lus, zodat de stof is de verkeerde kant uit. Druk op de naad je gewoon genaaid met een ijzeren zodat het gewricht is vlak. Speld de stof aan elkaar een halve inch afstand van het gewricht van de naad, zodat de ruwe randen van het weefsel zijn ingepakt, en naai langs de half-inch mark om een ​​sterke naad met de rauwe rand verborgen te maken. Verwijder de pennen. Dit soort naad wordt een Franse naad.

Speld de lus rond de randen van een 6-foot diameter cirkelvormig stuk stof met de goede kanten uit, en de Franse naad de verbinding tussen de lus en de cirkel stuk stof zoals je deed om de lus te maken.

Pin een tweede 6-foot cirkel met een diameter van de stof naar de andere kant van de lus, rechts-kant naar buiten. Naai de eenvierde inch naad voor het eerste deel van de Franse naad, waardoor men nog 2 voet op een deel van de cirkel.

Draai het deksel verkeerde kant uit en speld een 2-voet rits in het gat je wegging. Naai de halve inch naad voor de rest van de Franse naad, en de rits in de spleet.

Open de rits en draai het deksel op de juiste manier. Vul de cover met een LoveSac te voegen, of gebruik versnipperd memory foam om het deksel te vullen. LoveSac inserts zijn gevuld met geraspte memory foam, zodat beide zal hetzelfde gevoel als een LoveSac bereiken.

Share This Post