Index / Relaties & Family / Hoe maak je een Lot praten als nieuwe mensen te ontmoeten

Share This Post

Relaties & Family

Hoe maak je een Lot praten als nieuwe mensen te ontmoeten

Wanneer u nieuwe mensen te ontmoeten heb je de mogelijkheid om het beste deel van jezelf te presenteren, zonder uitgifte van wordt beoordeeld op basis van wat ze over u zou kunnen hebben gehoord in het verleden. U hoeft geen zorgen te maken over de k

Advertisement

Wanneer u nieuwe mensen te ontmoeten heb je de mogelijkheid om het beste deel van jezelf te presenteren, zonder uitgifte van wordt beoordeeld op basis van wat ze over u zou kunnen hebben gehoord in het verleden. U hoeft geen zorgen te maken over de komende uit als de meest interessante persoon in de wereld, en je hoeft niet eens nodig om te proberen mensen te imponeren, want statistisch gezien, hoe meer mensen je weet dat de kans groter is de kans groot dat iemand mag niet gel met je net zo goed als je zou denken. Wees jezelf te allen tijde en gewoon blijven het gesprek rollen.

Kleden in uw favoriete fris en schoon outfit. U wilt om comfortabel, maar vertonen nog steeds een beetje van wie je bent. Draag iets dat echt maakt je een goed gevoel over jezelf. Trek alles uit de kast en pak een aantal leuke sieraden die kan verdubbelen als conversatie stukken. Bijvoorbeeld, uw overgrootmoeder's erfstuk uit de roaring twenties, een horloge van uw militaire held grootvader, of een handige kringloopwinkel vinden dat je niet kon laten liggen. Houd het unieke, zodat u kunt later over praten.

Poets je tanden, floss, spoelen met mondwater en stash sommige kauwgom of muntjes in je tas of broekzak. Zorg ervoor dat je adem fris te allen tijde en niet eens de moeite om te spreken. Mensen zullen zich richten op u en wat je zegt als je adem is vers. Niet de enige dingen die ze zullen onthouden over u te ontmoeten hoe slecht je adem rook en het feit dat je over praten en praten gehouden te maken. Het is gewoon onbeschoft.

Stel vragen over mensen en echt te luisteren naar de antwoorden. Vrijwilliger een soortgelijk idee dat u akkoord gaat met, of nemen hun lood en vertellen over een ervaring die je had die mogelijk vergelijkbaar zijn geweest. Gebruik maken van wat ze zeggen om idee├źn over wat je zou willen om hen te vertellen over je krijgt. Vind dingen gemeen met mensen, zoals dieren of kinderen, banen of plaatsen die zij hebben geleefd. Je zult nooit ontbreekt in gesprek als je oprecht ge├»nteresseerd in de persoon met wie u praat zijn. Houd een open geest, en als het gesprek neemt een bocht naar de politiek, houd het licht en geen zware onderwerpen die controversieel zijn niet bespreken. Je wilt niet om te eindigen in een debat met een vreemdeling, tenzij het is consensus.

Vertel het een leuk verhaal over iets raar of cool dat gebeurde op een bepaald punt in je leven. Als je een saai leven hebben, details toevoegen om ze te laten voelen alsof ze er echt met je mee. Het hoeft niet zo te zijn de grootste verhaal ooit verteld, maar hen te vertellen over iets wat je echt genoten van doen met je partner, zoals een boottocht of een gezellige avond bij de open haard als je er uren zat het bespreken van uw top 10 favoriete films van altijd. Neem het gesprek in leuke onderwerpen die de mensen voorzichtig over kunnen schertsen, zoals county muziek versus hiphop, horror vampier films versus alien science fiction. Ontvang de kraaide overstuur raken een beetje bij het maken van een domme uitspraak als "Enter Elke Movie Here" was de grootste film ooit gemaakt. Kijk zelfs de meest verlegen mensen komen om het leven tijdens deze discussie.

Houd een drankje in de hand en praten over het. Nippen aan een alcoholische drank langzaam, zodat je het gevoel relaxed, maar niet dronken en maak jezelf belachelijk. Vraag je nieuwe vrienden als ze drinken, en zo ja, welke. Vraag uw nieuwe vriend als ze alcohol drinken en zo niet, waarom. Nogmaals, houd een open geest, want dit kan gemakkelijk leiden tot het onderwerp van religie; ga daar niet heen. Niemand heeft dezelfde overtuigingen, en proberen om mensen te overtuigen om te zetten is slechte manieren. Gebruik de drank gesprek om te leiden naar een filosofisch gesprek over favoriete voedsel, en waarom. Wetenswaardigheden over familie tradities en delen favoriete recepten. Iedereen eet, dus dit onderwerp is niet tolereerbaar.

Share This Post