Index / Huis / Hoe maak je een Loodgieters Snake Reinig

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Loodgieters Snake Reinig

Een sanitair slang is een flexibele metalen buis die past in een plastic buis. Op het einde van de flexibele buis een metalen vijzel. U plaatst de boor in een verstopte afvoer, de greep van de plastic buis en draai de handgreep aan het andere uiteind

Advertisement

Een sanitair slang is een flexibele metalen buis die past in een plastic buis. Op het einde van de flexibele buis een metalen vijzel. U plaatst de boor in een verstopte afvoer, de greep van de plastic buis en draai de handgreep aan het andere uiteinde van de flexibele buis op hetzelfde moment dat u de flexibele buis te dwingen in de afvoer. Dit ruimt de klomp in de afvoer. Loodgieters slangen werken goed, maar het is gebruikelijk voor de slang om in contact komen met items in de afvoer die je niet zou willen leggen rond in een kast of bijkeuken komen. Reinig je slang grondig voordat u deze opbergt.

Wat je nodig hebt

 • Emmer

  borstel

  desinfecteren zeep

  Bleken

  Rubberen handschoenen

  Slang

  Handdoek

Vul een emmer met warm water en zeep. Gebruik een kwaliteit desinfecterende zeep in het water. Giet 1 kopje bleekwater in het water per liter water.

Neem de emmer en de slang buiten waar je de tuinslang is gevestigd.

Duw de flexibele slang uit de plastic buis en plaats de slang op de grond.

Bevochtig de borstel in de emmer met water en zeep en schrob de vijzel, flexibele slang en plastic buis met de borstel. Spoel de borstel indien nodig. Wees voorzichtig bij het schoonmaken van de vijzel; het heeft puntige uiteinden die je zou kunnen snijden als je niet oppast.

Spuit de slang af met de tuinslang en veeg het af met een schone handdoek.

Leeg het vuile water in het gazon en spuit de nylon borstel en emmer schoon met de slang. Bewaar de emmer en slang buiten of desinfecteren met bleekwater.

Hints

Draag rubberen handschoenen bij het reinigen van de slang om jezelf te beschermen tegen ziektekiemen.

Share This Post