Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe maak je een Liquid Deodorant maken

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe maak je een Liquid Deodorant maken

Er is een verschil tussen anti-transpirant en deodorant. Anti-transpirant werk van verstopping van de onderarm poriën met reinigers, zodat ze niet transpiratie kunnen vrijgeven. Deodorant werken door het neutraliseren van de geur van zweet die mengt

AdvertisementEr is een verschil tussen anti-transpirant en deodorant. Anti-transpirant werk van verstopping van de onderarm poriën met reinigers, zodat ze niet transpiratie kunnen vrijgeven. Deodorant werken door het neutraliseren van de geur van zweet die mengt met de huid en bacteriën onder de armen. Veel professionals in de gezondheidszorg pleiten tegen het gebruik van anti-transpirant, omdat het blokkeert transpiratie dat is de natuurlijke manier waarop ons lichaam zichzelf te koelen. U kunt een zeer effectieve vloeibare deodorant thuis dat u alle voordelen van de winkel koopt deodorant zal geven, maar zal u toelaten om natuurlijke producten te gebruiken en kies uw eigen geur.

Wat je nodig hebt

1/4 kop aloe vera gel

1/4 kop mineraalwater

1/4 kop toverhazelaar Extract

1 theelepel plantaardige glycerine

een paar druppels etherische oliën (antibacterieel karakter)

spuitfles

Combineer het mineraal water, toverhazelaar extract en plantaardige glycerine in een spuitfles groot genoeg is om 3/4 kopje vloeistof houden.Kies uw essentiële olie geur. U kunt ervoor kiezen om meer dan een etherische olie te gebruiken als u kiest. Lavendel en Tea Tree olie werken goed, maar voel je vrij om te experimenteren met uw eigen favoriete geuren. Voeg enkele druppels van de essentiële oliën om uw oplossing.Schud het mengsel goed totdat alle ingrediënten gemengd. U bent nu klaar om uw zelfgemaakte vloeibare deodorant gebruiken. Deze deodorant zal een onbepaalde houdbaarheid hebben, zodat u niet hoeft te maken over gaat het slecht.

Share This Post