Index / Gezondheid / Hoe maak je een lijst van Low Salt Foods

Share This Post

Gezondheid

Hoe maak je een lijst van Low Salt Foods

Als uw arts u een zoutarm dieet heeft aanbevolen, kun je gefrustreerd met het proberen om voedsel dat in zout lage lokaliseren zijn. Smaak is geen betrouwbare indicator. "Veel voedingsmiddelen die niet zout niet smaak kan nog steeds hoog in natrium,

Advertisement

Als uw arts u een zoutarm dieet heeft aanbevolen, kun je gefrustreerd met het proberen om voedsel dat in zout lage lokaliseren zijn. Smaak is geen betrouwbare indicator. "Veel voedingsmiddelen die niet zout niet smaak kan nog steeds hoog in natrium, die kan worden verborgen in grote hoeveelheden in blik, verwerkt en gemaksproducten," de Universiteit van Californië, San Francisco Medical Center in haar online "Richtsnoeren voor een Low Natrium dieet. "Gelukkig kunnen veel middelen die je te voorzien van een lijst van geschikte voedsel.

Wat je nodig hebt

internet toegang

Stap 1

Vraag uw arts aan te bevelen een groot aantal low-natrium voedingsmiddelen. Als hij niet al een lijst opgesteld of pamfletten over het onderwerp, zou hij gemakkelijk in staat zijn om voor u te vinden.

Stap 2

Neem een ​​voedings-klasse op het onderwerp van het handhaven van een zoutarm dieet. Nutrition klassen kunnen waardevolle informatie over het zoutgehalte in voedingsmiddelen te verstrekken, en vele bieden gratis literatuur over het onderwerp.

Stap 3

Kijk naar online gidsen voor lijsten van high-natrium voedingsmiddelen en passende alternatieven. De Universiteit van Californië, San Francisco Medical Center biedt een makkelijk te navigeren lijst gebroken door voedsel groepen, met inbegrip van vlees en gevogelte, zuivel, brood en granen, fruit en groenten, soepen en nog veel meer.

stap 4

Deelnemen aan een online support forum voor mensen met hypertensie (hoge bloeddruk). Forumleden vaak delen tips, adviezen en lessen uit hun ervaringen evenals recepten voor een goede, zoutarm voedingsmiddelen.

stap 5

Controleer uw lokale apotheek voor pamfletten bevelen zoutarm voedingsmiddelen. Pamfletten zijn meestal te vinden op de apotheek balie of in de wachtruimte.

Hints

Uw supermarkt kan bieden gratis pamfletten over low-natrium voedingsmiddelen. Kijk voor pamfletten en flyers in de voorkant binnenkomst of lobby, customer service desk of farmacie gebied.

Altijd contact op met uw arts voordat u wijzigingen in uw dieet.

Share This Post