Index / Careers & Work / Hoe maak je een lijst van doelstellingen op korte termijn maken

Share This Post

Careers & Work

Hoe maak je een lijst van doelstellingen op korte termijn maken

Terwijl de lange termijn leven, het bedrijfsleven, of carrière planning is belangrijk, is het onmogelijk om te weten hoe de lange termijn doelen te bereiken zonder eerst het identificeren van een paar korte-termijn. Korte termijn doelen kan helpen de

AdvertisementTerwijl de lange termijn leven, het bedrijfsleven, of carrière planning is belangrijk, is het onmogelijk om te weten hoe de lange termijn doelen te bereiken zonder eerst het identificeren van een paar korte-termijn. Korte termijn doelen kan helpen de kloof tussen waar je nu bent en de weg die je uiteindelijk zal leiden naar waar je heen wilt. Om een ​​lijst van de korte-termijn doelen te maken, onderzoekt uw huidige situatie en middelen, alsmede uw hoop en dromen voor de toekomst.

Wat je nodig hebt

Papier

Pen

Identificeer uw doelstellingen op lange termijn, en beslissen welke van deze u wilt korte termijn doelen te corresponderen met schrijven. Zoek uit wat enkele van de belangrijkste obstakels zijn die staan ​​tussen jou en en dit doel te bereiken, dan is een beperking van deze tot aan degenen die je het meest direct van invloed zijn op dit moment. Dit zal u helpen bepalen hoe om doelen ontworpen om deze hindernissen te overwinnen op te stellen.

Bepaal het tijdsbestek waarin u werkt. Bepaal wat u denkt "op korte termijn" betekent, of u op zoek bent om uw doelen te baseren op tijd of als u van plan bent om uw doelen te baseren op het voldoen aan een bepaald merk van voltooide taken met betrekking tot uw doelstellingen op lange termijn en het bepalen van uw tijdsbestek gebaseerd op deze doelen. Als het laatste waar is, beslissen wat je denkt dat een redelijke tijd zal zijn.

Evalueer uw huidige situatie. Kijk naar de huidige positie bent u in en erachter te komen een aantal van de dingen die je moet doen, en kan doen, van waar je bent naar waar je wilt zijn te krijgen. Kijk naar uw vermogen en obstakels en vraag jezelf af wat voor soort eerste stappen effectief en mogelijk om te bereiken zal worden.

Ontwerp-lijst. Noteer alle mogelijke doelen die te binnen schieten tijdens deze ruwe schets fase.

Kijk nog eens naar de lijst later. Bezoek opnieuw de lijst regelmatig in de komende dagen of zo te zien of je kunt denken aan iets anders dat u wilt toevoegen aan het.

Opnieuw beoordelen uw lijst. Kijk naar de ruwe ontwerp-lijst die u hebt gemaakt en beschouwen elk doel. Trim van de lijst als het lijkt te groot, waardoor alleen de belangrijkste doelstellingen en degenen die je denkt dat zal redelijk te realiseren in combinatie met elkaar zijn.

Share This Post