Index / Persoonlijke financiën / Hoe maak je een lijst van Dividendfrequentie Stocks Zoek

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe maak je een lijst van Dividendfrequentie Stocks Zoek

Een solide lijst van dividend betalen van aandelen is de sleutel tot het creëren van een divers en hopelijk winstgevende portefeuille die een inkomstenstroom zal produceren. Volgens de "USA Today" financiële schrijver Matt Krantz, "Er zijn

AdvertisementEen solide lijst van dividend betalen van aandelen is de sleutel tot het creëren van een divers en hopelijk winstgevende portefeuille die een inkomstenstroom zal produceren. Volgens de "USA Today" financiële schrijver Matt Krantz, "Er zijn veel beleggingscategorieën beleggers kunnen zich wenden tot die inkomsten genereren. Echter, voor veel beleggers, dividend betalen van voorraden blijven een top keuze." Krantz 'redenering is simpel, aandelen die dividend garantie betalen een contante betalingen op een geregelde basis.

Wat je nodig hebt

Computer

Internet toegang

Voer een detail scherm met behulp van een gratis online tool om een ​​lijst van dividend betalen van voorraden te creëren. Begin met uw online broker om te zien of het biedt geen gereedschap als onderdeel van uw account. Er zijn ook een aantal zeer gerenommeerde financiële websites die bruikbare voorraad scherm gereedschappen hebben, zoals Yahoo! Finance, "The Wall Street Journal" MarketWatch.com en Morningstar.com. Vergeet niet om criteria te leveren bij het uitvoeren van uw zoekopdracht te dividendrendement informatie, samen met eventuele andere financiële gegevens eisen die u kan hebben.

Navigeer naar StandardandPoors.com. Klik op de link "S & P 500 Dividend Aristocrats" onder de S & P Indices rubriek op de startpagina. Klik op de "Download Index Data 'en vervolgens' Index kiezers." Meld je aan voor een S & P user account en download de lijst. Deze bijzondere vermelding is voorzien van hoge-kwaliteit-dividend producerende voorraden. Elk aandeel wordt zorgvuldig gescreend om ervoor te zorgen dat elk bedrijf een stevige geschiedenis van consequent het verhogen van hun dividend op jaarbasis heeft gehad. Standard & Poor's produceert verscheidene dividend betaalde voorraad lijsten.

Bezoek financiële blogs en websites die gespecialiseerd zijn in het produceren van dividend aandelen. Veel van deze sites zullen een lijst van dividend aandelen zij bezitten plaatsen of die op de watch list. Kijk voor een website die ook voorziet in een grondige analyse van de kwaliteit van stockdividenden, maar op zijn hoede voor elke blog of website die niet is geschreven door een financieel expert.

Zoeken naar gepubliceerde lijsten van dividend aandelen online verzorgd door gerenommeerde analisten. Terwijl je niet alles wat ze kunnen zeggen als de absolute waarheid moet nemen, het is een plek om te beginnen. Houd deze lijsten handig en kruisverwijzingen hen als u meer dan één met de andere lijsten om consistente effecten te vinden.

Hints

Voortdurend toe te voegen aan uw lijst van dividend aandelen waarvan u de eigenaar door het inschrijven in een DRIP programma met je online discount broker.

Wees voorzichtig met het achtervolgen van de hoogst renderende aandelen toe te voegen aan uw portfolio. Als een bestand heeft een dividendrendement (bijvoorbeeld) van 15 procent, dan is het waarschijnlijk te mooi om waar te zijn en zal niet duren.

Share This Post