Index / Bedrijf / Hoe maak je een lijst van de lokale e-mailadressen Aankoop

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je een lijst van de lokale e-mailadressen Aankoop

Het kopen van een lijst met e-mailadressen is eenvoudig. Maar wanneer u probeert om die e-mails te filteren in lokale resultaten, de lijst wordt dat veel duurder. Het wordt ook twijfelachtig, want er is geen beste manier om te bepalen dat de e-mails

AdvertisementHet kopen van een lijst met e-mailadressen is eenvoudig. Maar wanneer u probeert om die e-mails te filteren in lokale resultaten, de lijst wordt dat veel duurder. Het wordt ook twijfelachtig, want er is geen beste manier om te bepalen dat de e-mails zijn inderdaad lokaal. Ook, omdat de respons op ongevraagde e-mails zijn zo laag, je misschien nooit in staat zijn om de integriteit van de lijst volledig te controleren. Uiterste voorzichtigheid moeten worden genomen bij het kopen van een dergelijk product.

Koop een lijst met e-mails en filteren ze uit door registrar. Dit is de makkelijkste manier om de lokale bevolking te vinden. Bijvoorbeeld, als je een nabijgelegen organisatie die e-mailadressen biedt aan haar leden, kunt u die gebruiken. Voorbeelden van grote populaties die dergelijke e-mails kunnen gebruiken zijn universiteiten, scholen en steden.

Kijk voor een e-maillijst makelaar die bereid is om de resultaten te filteren op zijn kant. De provider heeft altijd de back-end details. Veel e-mails afkomstig zijn van online mailinglijsten waar de gebruiker kan hebben ingevuld andere persoonlijke informatie. Daarom kan de verkoper eenvoudig filteren resultaten buiten uw gegeven parameters.

Zodra u uw adreslijst, stuur uw bericht en zie wat er gebeurt.

Hints

Alleen kopen van opt-in e-mail diensten. Ongevraagde mail is irritant in het perspectief van de consument.

Share This Post