Index / Huis / Hoe maak je een Lightning Rod Install

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Lightning Rod Install

Hoe maak je een Lightning Rod installeren. Een bliksemafleider is ontworpen om de bliksem een ​​veilige weg waarlangs om te reizen als een bout gebeurt met uw huis te raken geven. Schade wordt veroorzaakt door een directe klap; een bliksemafleider ne

Advertisement

Hoe maak je een Lightning Rod installeren. Een bliksemafleider is ontworpen om de bliksem een ​​veilige weg waarlangs om te reizen als een bout gebeurt met uw huis te raken geven. Schade wordt veroorzaakt door een directe klap; een bliksemafleider neemt de bliksem langs een pad in de grond, waar het wordt verspreid, zonder schade aan het gebouw of de bewoners. Hier zijn enkele tips over de installatie.

Wat je nodig hebt

  • Air terminal staven

    aderige kabel

    Ground opzeggingen

    overspanningsbeveiliging

Bepalen waar je aan de grond zal zijn. Afhankelijk van de grootte van uw huis, zult u minstens twee nodig hebben. Als uw huis is groter in omtrek dan 250 voet, maar minder dan 350, moet je drie aan de grond. Als de omtrek tussen 350 en 450 voet, moet vier, enzovoorts. De aan de grond moet op tegenovergestelde hoeken van het huis, als je het op die manier kunnen regelen.

Plaats bliksemafleiders op regelmatige tijdstippen, bij voorkeur 20 voeten uit elkaar, bij de meeste. De eindstangen moet binnen tenminste één voet van het einde van het dak worden geïnstalleerd, maar twee poten hooguit aanvaardbaar.

Voeg kabelklemmen of bevestigingsmiddelen, ongeveer om de drie voeten. U kunt dirigent kabels langs en neer lijstwerk, goot pijpen en andere structurele delen van het huis lopen, met het oog op een netter uitziende installatie baan.

Steek een van de aardstaven, als het mogelijk is, in de buurt van de elektrische grond voor het huis elektrisch systeem. Het begraven van de kabel is er een optie.

Zoek punten in het elektrische systeem waar de spanningspieken door blikseminslag kan verknoeien specifieke eenheden in het huis, zoals telefoons, computers, tv's, en ga zo maar door. Installeer een hele huis overspanningsbeveiliging op het circuit box, of individuele arrestors op de eerder geïdentificeerde plekken rond het huis.

Gebruik een grote hamer op de grond stang in de grond te zetten. Het kan gemakkelijk worden gehamerd in. Een andere optie, als u kiest, is om een ​​aardplaat begraven op de juiste plek.

Hints

Laat de kabels scherp worden gebogen in "U" of "V" formaties op elk punt.

Share This Post