Index / Careers & Work / Hoe maak je een licentie voor een busrit Get

Share This Post

Careers & Work

Hoe maak je een licentie voor een busrit Get

Het streven naar een carrière als buschauffeur moet pauze geven tot nadenken. Rekening houden met deze taak betekent dat de verantwoordelijkheid voor het welzijn van vreemdelingen op een dagelijkse basis. Afhankelijk van het type van de passagiers de

AdvertisementHet streven naar een carrière als buschauffeur moet pauze geven tot nadenken. Rekening houden met deze taak betekent dat de verantwoordelijkheid voor het welzijn van vreemdelingen op een dagelijkse basis. Afhankelijk van het type van de passagiers de bestuurder draagt ​​- studenten, pendelaars en toeristen - hij moet in staat zijn op schema te houden, om een ​​passagier in nood te erkennen en de orde te handhaven onder een grote groep in nauwe kwartalen. Maar eerst en vooral moet de aspirant-exploitant competentie en de veiligheid aan te tonen bij het besturen van haar voertuig. licentie Een commerciële bestuurder (CDL) en de van toepassing zijnde goedkeuring voor de categorie passagier zal een dergelijke mogelijkheid te bewijzen.

Wat je nodig hebt

licentie Basic bestuurder

Normale visuele en gehoor met of zonder hulpmiddelen

Schone rij-record

Neem contact op met uw staat Department of Motor Vehicles voor CDL eisen en een examen handleiding. Bestudeer de literatuur zorgvuldig. Dit is een goed moment om de balans op te maken van persoonlijke eigenschappen die u kan verbieden van de baan die je zoekt. New Jersey, bijvoorbeeld, zal een CDL om een ​​18-jarige volwassen te geven, maar zal een goedkeuring niet meer afgeven om passagiers te vervoeren tot de leeftijd van 21.Kwijtschelden de passende vergoedingen die nodig is voor een vergunning, de goedkeuring en vergunning van een commerciële leerling. U kunt nu trainen op de aard van de drager voor die u zal worden gebruikt.Oefen de proefrit competenties beschreven in het onderzoek handleiding. Het schip gebruikt moet dezelfde soort waarop uw goedkeuring van toepassing zijn. Doorgaan met de regels en wetten die commerciële voertuigen in het algemeen en bussen in het bijzonder te bestuderen.Indienen bij visuele, gehoor- en medische evaluaties, zoals vereist door de wet, evenals criminele achtergrond en vingerafdruk controles. Houd er rekening mee dat de staten willen goede burgers, alsmede in staat chauffeurs.Neem het schriftelijk examen en de proef op de weg wanneer voertuigen vaardigheid is bereikt. Net als proef een bestuurder voor auto's, de CDL vereist begrip van de wet, alsmede een aanvaardbaar niveau in de bestuurdersstoel.Hints

De hierboven beschreven stappen worden gekwalificeerd door de vraag of de voorlopige tewerkstelling is verkregen voorafgaand aan het verlenen van vergunningen en voor de werkgever zelf. Kosten, kan bijvoorbeeld worden geheel of gedeeltelijk door de busmaatschappij.

De CDL en goedkeuring mag niet voldoende documentatie in en van zichzelf te zijn. Voor tour buschauffeurs, kan een paspoort nodig zijn. Evenzo kunnen sommige staten een eerste certificering hulp voor school buschauffeurs nodig.

Share This Post