Index / Ambachten / Hoe maak je een levensgrote pop van de Kerstman

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een levensgrote pop van de Kerstman

Maak een levensgrote Santa pop als een kerstversiering voor uw hal of als onderdeel van een meer ingewikkelde vertoning van Kerstmis. U kunt bellen met de plaatselijke warenhuizen om uit te vinden of ze hebben geen oude mannequins om weg te geven of

AdvertisementMaak een levensgrote Santa pop als een kerstversiering voor uw hal of als onderdeel van een meer ingewikkelde vertoning van Kerstmis. U kunt bellen met de plaatselijke warenhuizen om uit te vinden of ze hebben geen oude mannequins om weg te geven of te verkopen tegen een kleine vergoeding, maar er zijn online winkels die nieuwe mannelijke mannequins verkopen zonder chips of krassen. Santa pak huren zijn een optie, maar je zou willen overwegen de aankoop van een pak om jaar na jaar gebruiken.

Wat je nodig hebt

mannelijke mannequin

fat suit

santa suit

Black gloves

Riem

Witte pruik en baard

Zwarte laarzen

Bril

Koop een mannelijke mannequin bij een online winkel zoals Mannequin En Store Displays. Je zou ook willen rommelmarkten of garage sales te controleren. Je weet nooit wat je zult vinden en soms zijn er oude mannequins voor verkoop.

Blader online shopping sites voor vet pak kostuums, zoals Costume Shop of op zoek naar kostuums op grotere sites, zoals Amazon. Dit is een kostuum met een naam die het allen zegt. Men zet het op voor kleding te verschijnen alsof ze rotund of, in dit geval, een "vrolijke oude ziel 'wie genoten volop van de koekjes van Kerstmis.

Huren of kopen van een kostuum van de Kerstman kostuum via sites als Costume Super Store en Santa Suit Express. Accessoires zoals pruik en baard van de Kerstman, riem, bril, laarzen en handschoenen zijn over het algemeen apart verkocht, maar ze zijn meestal beschikbaar op hetzelfde online winkel waar u gekocht of gehuurd uw kostuum van de Kerstman.

Verf de mannequin gezicht, indien gewenst. Gebruik acrylverf in verschillende tinten van rood en roze te rooskleurige Kerstman wangen en lippen te creƫren. Verf laten drogen en nevel met een acryldichtingsproduct om de verf te beschermen.

Kleed de mannequin. Plaats het vet pak op de eerste en volg met de jas, broek, laarzen, handschoenen, pruik, baard, hoed en glazen. Weer te geven zoals gewenst.

Share This Post