Index / Bedrijf / Hoe maak je een Letter of Credit Schrijf Vanuit een Landlord

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je een Letter of Credit Schrijf Vanuit een Landlord

Als u een slechte krediet geschiedenis, kunt u een brief met uitleg over uw krediet geschiedenis om een ​​potentiële verhuurder te schrijven. De brief moet eerlijk te zijn en de redenen voor de fouten uit het verleden en waarom ben je niet langer een

Advertisement

Als u een slechte krediet geschiedenis, kunt u een brief met uitleg over uw krediet geschiedenis om een ​​potentiële verhuurder te schrijven. De brief moet eerlijk te zijn en de redenen voor de fouten uit het verleden en waarom ben je niet langer een kredietrisico. De brief moet specifieke problemen zoals late betalingen of in gebreke op de hypotheek aan te pakken. Daarnaast overwegingen moeten worden gemaakt in het aanbieden van een groter dan normaal te storten op het waargenomen kredietrisico te compenseren. De brief moet ook aandacht besteden aan uw huidige inkomen situatie.

Trek een kopie van uw credit verslag en kijk voor de negatieve merken op uw credit verslag. Lijst een reden voor de fouten uit het verleden. Als u niet de huidige op uw rekeningen die u moet proberen om de huidige te worden voordat de meeste verhuurders zal overwegen verhuur aan jou.

Maak een budget dat u maandelijkse verplichtingen, uw maandelijkse inkomsten en de nieuwe huurprijs bedrag is inclusief. De begroting moet extra kamer, zodat u kunt uw nieuwe verhuurder kunt u de huur te betalen tonen. Laat de begroting niet fudge als je niet kunt veroorloven.

Schrijf een brief een opsomming van de meerderheid van het krediet problemen, wat de oorzaak van hen en hoe je de situatie hebt verholpen. Bijvoorbeeld, als je had late betalingen of wanbetalingen omdat je je baan kwijt, kunt u uitleggen dat u nu een baan en je was bezig om al uw accounts ingehaald en zijn vruchten afgeworpen.

Leg uit hoe u uw vorige uitgaven gewoonten zijn veranderd. Verzend een kopie van uw budget met uw brief. Wijzen erop dat de begroting laat u zich kunt veroorloven de huidige huurbetalingen. Vermeld uw huidige baan en hoe lang je hebt gewerkt op het ook.

Te bieden aan de huur van een extra maand te betalen als onderdeel van het depot om het risico voor de verhuurder te verminderen. Als uw krediet geschiedenis slecht is, kan dit de enige manier waarop je zal iemand te huren om u te vinden zijn.

Hints

Kleinere verhuurbedrijven en individuele verhuurders mogelijk meer bereid om te werken met iemand die slecht krediet heeft zijn. Als u een harde tijd krijgen goedgekeurd, moet je kijken naar dit soort verhuurders.

Share This Post