Index / wettelijk / Hoe maak je een letselschadeadvocaat

Share This Post

wettelijk

Hoe maak je een letselschadeadvocaat

Het kiezen van een advocaat is een moeilijke taak in de gemiddelde omstandigheden, maar het kiezen van een advocaat wordt nog lastig wanneer u of een dierbare gewond. Letselschadeadvocaten zijn betrokken bij deze lijn van het werk om verschillende re

Advertisement

Het kiezen van een advocaat is een moeilijke taak in de gemiddelde omstandigheden, maar het kiezen van een advocaat wordt nog lastig wanneer u of een dierbare gewond. Letselschadeadvocaten zijn betrokken bij deze lijn van het werk om verschillende redenen. Enkele letselschadeadvocaten worden door het publiek als ambulance chasers zijn, terwijl andere letselschadeadvocaten worden beschouwd als een redder in een tijd van nood zijn. Hier zijn een paar tips over hoe je een letselschade advocaat te kiezen.

Neem contact op met de American Bar Association voor een verwijzing lijst van letselschadeadvocaten in uw omgeving. Op de ABA website is er een "Find Legal Help" icoon. Kies het en de webpagina brengt u naar een kaart van de VS waar u uw staat te kiezen. Volg de links voor een lijst van advocaten. De ABA website zal andere juridische middelen die u voor te bereiden op uw juridische weg te geven.

Praat met vrienden en familieleden en vragen of ze weet van een goede advocaat. advies van een vriend is zeer waardevol omdat niet alleen kom je erachter de uitkomst van hun zaak, maar je vriend kan u vertellen hoe de advocaat handelde langs de weg. Een vriend zal u vertellen of de advocaat terug telefoontjes snel, of de advocaat bevoegd was, of de advocaat was vriendelijk, en andere waardevolle informatie die u niet in staat zal zijn voor jezelf cold calling advocaten te krijgen.

Vraag uw huidige advocaat voor verwijzingen. Veel mensen hebben enig contact met een advocaat op een bepaalde manier of een ander. Bel de advocaat die schreef je wil en vragen of ze weten van iedereen die persoonlijk letsel wet doet. Advocaten ging rechten studeren met andere advocaten. Ze hebben vrienden dat ze intiem kennen en meestal zijn meer dan bereid om verwijzingen van hun vrienden en collega-advocaten geven.

Het opzetten van een afspraak als je eenmaal een lijst, en gaan en kennismaken met een handvol letselschadeadvocaten. Vragen of de advocaat heeft behandeld uw situatie, of hij de zaak, hoe moeilijk het geval zal zijn om te winnen won, hoeveel kost het, en ten slotte vraagt ​​de advocaat om terug naar je krijgt met andere informatie die ze niet kunnen geven je meteen. Uw geval kan het nodig zijn wat onderzoek zodat kan de advocaat om de korte onderzoek te doen.

Informeren over de vergoedingen aan de voorkant. Vraag of er kosten verbonden aan uw claim en het eerste consult evalueren zal zijn. Veel letselschadeadvocaten zal u toelaten om ze uit van de schikking betalen, als schikking is waarschijnlijk. Hier krijg je een vergoeding overeenkomst schriftelijk en bekijk deze voordat u ondertekent.

Bepaal of je kunt krijgen, samen met de advocaat voor het huren van haar. Je zult heel wat tijd door te brengen met deze persoon, dus je moet opschieten met haar. Slechts een zeer klein percentage van de gevallen naar de rechter. De meeste worden beslecht door middel van onderhandelingen. Een vriendelijke en goede onderhandelaar is een enorme troef in een advocaat. Als je samen met de advocaat anderen dit ook zullen doen.

Wees geduldig en vragen voor regelmatige updates. Advocaten hebben een aantal gevallen er op hetzelfde moment. Ze kunnen alleen werken zo snel als de werkdruk maakt, maar ook zo snel als de persoon aan de andere kant zal toestaan. Als je raakten gewond bij een winkel, moet uw advocaat te wachten op de winkel intern proces en de onderhandelingen commandostructuur. Wees geduldig, maar vraag om regelmatige updates, zodat u weet dat de advocaat voor u werkt.

Brand uw advocaat. Als de zaak is een complete ramp is er altijd de mogelijkheid om afscheid van elkaar met de advocaat. Dit moet een laatste optie zijn, maar het is een optie.

Share This Post