Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe maak je een leren rok maken

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe maak je een leren rok maken

Leer is een relatief sterk en duurzaam materiaal dat afkomstig is van een grote verscheidenheid van dieren en wordt gebruikt voor zowat alles, inclusief meubilair, schoenen, sportartikelen, machines riemen, woondecoratie en nog veel meer. Op het gebi

AdvertisementLeer is een relatief sterk en duurzaam materiaal dat afkomstig is van een grote verscheidenheid van dieren en wordt gebruikt voor zowat alles, inclusief meubilair, schoenen, sportartikelen, machines riemen, woondecoratie en nog veel meer. Op het gebied van mode, leer verandert gewone kleding en accessoires, zoals broeken, jasjes, portefeuilles, portemonnees - en, in dit geval, rokken - in buitengewone uitziende outfits.

Wat je nodig hebt

Meetlint

Leer

tornmesje

Fabric schaar

Draad

Naald

Gebruik een meetlint en neem je metingen. Bepalen waar u wilt dat de rok te rusten op je taille en welke vorm die u zou willen hebben: mini, potlood of A-lijn. Een hoge taille rok zal net onder je ribbenkast rusten, terwijl een lage taille rok net onder je navel zal rusten. Noteer de meting van de locatie die u wilt gebruiken. Om je heupen te meten, het meetlint rond je heupen en het breedste deel van je kont. Voor je benen, beslissen hoe laag je wilt de zoom om te gaan, dan noteer die meting. Voeg een extra inch of twee mogelijk te maken voor de ruimte bij het lopen of zitten.

Zet uw metingen op een stuk papier of op twee stukken leer. De twee stukken leer vertegenwoordigen de voorkant en de achterkant, respectievelijk. Dit geeft je een algemeen idee van hoe de rok eruit zal zien geven.

Gebruik stof schaar en knip de voor- en achterzijde van de rok. Daarna, snijd de achterzijde van de rok gelijkmatig in de helft.

Bepaal waar u wilt een spleet en / of rits plaatsen. De ritssluiting kan binnenkomen aan de zijkant of de achterkant van de rok.

Naai je stukken aan elkaar, met inbegrip van de rits op de locatie die u hebt gekozen, het gebruik van naalden die speciaal voor leer en synthetische pezen of gewaxt naaigaren. Zorg ervoor dat u voldoende ruimte te bieden voor de naad uitkering. Naad is gebaseerd op uw lichaam vorm en grootte, evenals persoonlijke voorkeur. Een insnijding, steek de twee delen samen in de rug zullen bij een tornmesje, snijd een gleuf in de achterkant van de rok.

Share This Post