Index / Onderwijs / Hoe maak je een Leraar bij een Privé-Christian School Word

Share This Post

Onderwijs

Hoe maak je een Leraar bij een Privé-Christian School Word

Niet alleen wil je kinderen te leren, weet u waar u specifiek wilt werken: In plaats van het werken in een openbaar wijk, je wilt om les te geven aan een particuliere christelijke school. Private religieuze scholen zijn minder talrijk in de Verenigde

AdvertisementNiet alleen wil je kinderen te leren, weet u waar u specifiek wilt werken: In plaats van het werken in een openbaar wijk, je wilt om les te geven aan een particuliere christelijke school. Private religieuze scholen zijn minder talrijk in de Verenigde worden ingediend, dan openbare. Dit betekent dat er niet zoveel leeropdrachten. Inzicht in de route aan het worden een christelijke leraar kan u helpen om de training die je nodig hebt en het land een baan die werkt met je overtuigingen en waarden.

Licentie en certificering

In tegenstelling tot de openbare school leraren, weet particuliere school opvoeders niet per se nodig om een ​​vergunning of certificering, volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics. Dit kan betekenen dat als een particuliere christelijke school leraar, hoef je niet aan de eisen van uw staat voor leraar certificering, met inbegrip van onderwijs, testen en stage vereisten te voldoen. Dat gezegd hebbende, het onderwijs in een particuliere school eist nog steeds professionele expertise. Gewoon omdat uw staat niet te maken krijg je een licentie om les te geven in een christelijke school betekent niet dat de individuele onderwijsinstelling niet. Sommige religieuze instellingen vereisen certificering die specifiek zijn voor hun eigen waarden. Bijvoorbeeld, de katholieke bisdom van Pittsburgh biedt katholieke school leraar certificering. De certificatie programma vereist docenten om vier klassen te nemen - in het katholiek onderwijs filosofie, ethiek, sacramenten en geloof - in de eerste twee jaar nadat ze ingehuurd.

Jouw opleiding

Je zult een minimum van een bachelor's degree nodig hebt voordat u een aanvraag voor een baan als privé-christelijke school leraar. Afhankelijk van de school, kan een instructie of onderwijs diploma moet je, zoals basis- of secundair onderwijs. Sommige scholen kunnen ook wilt u vakspecifieke opleiding hebben als je lesgeeft speciale content zoals kunst, lichamelijke opvoeding, een vreemde taal of wetenschap. U kunt ook een certificaat of diploma van een specifieke religieuze sekte nodig. Bijvoorbeeld, Concordia University, Irvine in Californië biedt een Lutherse leraar certificaat. Leraren solliciteren in scholen die in het kader van het Aartsbisdom van Newark vallen moet praktiserende katholieken.

je overtuigingen

Werken bij een particuliere christelijke school betekent dat je nodig hebt om ofwel reeds hebben dezelfde overtuigingen en waarden van de godsdienst of hebben de mogelijkheid om te leren met die intentie in het achterhoofd. Bijvoorbeeld, als je een biologieleraar kan het nodig zijn om je leerlingen te leren over de schepping in plaats van de evolutie. Sommige scholen - en lerarenopleidingen - vereisen opvoeders om een ​​lid van het geloof. Concordia University, Irvine's Lutherse leraar certificaat programma, is alleen toegankelijk voor leden van de Lutherse Kerk-Missouri Synod.

Verenigingen en organisaties

Deelnemen aan een vereniging die voor christelijke opvoeders of christelijk onderwijs kan u helpen middelen te vinden, krijgen professionele opleiding in religieuze studies en geven u toegang tot banen. Bijvoorbeeld, de Christelijke Educators Association International biedt ondersteuning voor leerkrachten die werken in de christelijke prive-scholen, seminars, middelen en zelfs aanvullende verzekering en de National Catholic Educational Association biedt professionele ontwikkelingsmogelijkheden. Sommige organisaties, zoals de Vereniging van christelijke leerkrachten en scholen, hebben online job boards die u kunnen helpen om een ​​baan te vinden.

Share This Post