Index / tech / Hoe maak je een Lens Mount Identificeer

Share This Post

tech

Hoe maak je een Lens Mount Identificeer

Als je begint te krijgen in de fotografie als een amateur, zult u zeer waarschijnlijk beginnen met een verzameling van cameralenzen beginnen. Deze trend is het meest gemeen met single lens reflex camera's of spiegelreflexcamera's. Langs deze lijnen,

AdvertisementAls je begint te krijgen in de fotografie als een amateur, zult u zeer waarschijnlijk beginnen met een verzameling van cameralenzen beginnen. Deze trend is het meest gemeen met single lens reflex camera's of spiegelreflexcamera's. Langs deze lijnen, om geld te besparen in het begin zul je waarschijnlijk merken dat je aangetrokken tot gebruikte apparatuur tegen lagere prijzen. Echter, met zo veel camera's op de markt in de afgelopen decennia te zijn geweest, zijn er minstens vijf keer zo veel lenzen. Ze verkopen ook met verschillende montage ontwerpen. Het is belangrijk om te weten hoe onderscheid te maken een soort bevestiging van een ander.

Wat je nodig hebt

Uw SLR camera model naslagwerk

blocnote

Pen

Computer (optioneel)

Internettoegang (optioneel)

Beslissen welke van uw camera's waarvoor u verkrijgen of verwijzingen lenzen. Let vooral op de camera merk. Vind het cameramodel naslagwerk dat bij de camera. Zet uw computer en downloaden van het internet als je niet beschikt over een kopie bij de hand hebt. Draai naar de inhoudsopgave of de index en zoek het hoofdstuk over "lenzen."

Lees de naslagwerk om uw camera montage type en de lens formaat het zal duren identificeren. Schrijf deze informatie neer op een notitieblok, samen met de camera merknaam (dwz Canon, Nikon, Pentax, Minolta, etc.). Neem het kladblok met u als u surft of kijk op lenzen die u wilt kopen of te verkrijgen.

Houd het onderwerp lens voorzichtig met beide handen. Kijkt aan de zijde van de lens voor een beschrijving van het lenstype formaat; bijvoorbeeld, zijn Canon objectieven gemerkt FD, EF, EF-S, enz. Vergelijk de lens formaat vind je op de lens met de door uw referentie boekformaat. Gooi alle lenzen die niet overeenkomen met het formaat dat u nodig heeft.

Onderzoeken hoe de lens u geïnteresseerd bent in hecht om een ​​camera te zijn. Bepaal of de lens is een schroef-in type met dunne draden rondom de lens einde, een bajonet stijl die wordt geleverd met drie randen die correct moet line-up, of een wrijving lock ontwerp dat in het algemeen is te vinden op filmcamera soort lenzen. Terug te verwijzen naar uw camera handleiding om te weten welke lens stijl werkt voor uw camera. Ook weten dat veel merken vervaardigen al hun lenzen met dezelfde mount, zodat het merk lens past op dit merk camera.

Breng uw camera mee als de aankoop van dure lenzen of lenzen van derden, zelfs gebruikt Ones. Neem de lens en testen die het zal installeren en te werken aan uw camera, zelfs als u hebt bevestigd dat het de juiste formaat per de kant detail al gezien bij verwijzingen. Zet de camera aan en laat de camera om de lens autofocus een paar keer om zeker te zijn. Verwijder de lens na het testen en een besluit om niet te kopen of niet.

Hints

Veel camera winkelpersoneel zal meer dan nuttig zijn om u naar de gebruikte apparatuur die overeenkomt met uw camera. Zorg ervoor dat uw camera model dat u werkt met duidelijk te identificeren.

Lenzen van verschillende fabrikanten zijn over het algemeen niet verenigbaar met ander merk camera's. Dit ontwerp benadering is van opzet om de consument te dwingen tot één merk soort zolang ze een camera te gebruiken. Terwijl sommige lenzen vergelijkbaar in grootte lijken, zullen ze over het algemeen niet werken op merken verschillend van hun eigen naam, tenzij je een adapterring gebruiken.

Share This Post