Index / Huis / Hoe maak je een lekkende kraan repareren Wall Mount

Share This Post

Huis

Hoe maak je een lekkende kraan repareren Wall Mount

Lekkende buiten kranen zijn gemakkelijk te negeren omdat niemand de druipende hoort. Echter, lekkende kranen afval veel water. Als een infuus optreedt elke seconde, zijn in totaal 31.536.000 druppels water verloren in een jaar. Dit is ongeveer 513 li

Advertisement

Lekkende buiten kranen zijn gemakkelijk te negeren omdat niemand de druipende hoort. Echter, lekkende kranen afval veel water. Als een infuus optreedt elke seconde, zijn in totaal 31.536.000 druppels water verloren in een jaar. Dit is ongeveer 513 liter water. In gebieden waar water moet worden betaald, kan dit een huiseigenaar kosten veel geld en is een verspilling van een waardevolle bron. Het herstellen van deze muur gemonteerde kranen is een taak die de meeste huiseigenaren in een paar minuten kunt bereiken met slechts een schroevendraaier en een verstelbare moersleutel.

Wat je nodig hebt

  • Schroevendraaier verstelbare moersleutel kraan ringen Kraan steelpakking

Sluit de watertoevoer naar de kraan.

Verwijder de schroef waarmee het handvat om de kraan steel houdt.

Trek aan de hendel van de stengel en opzij leggen.

Draai de pakkingmoer tegen de klok met een verstelbare sleutel om het te verwijderen. Stel deze opzij ook.

Draai de kraan steel (u kunt de kraan handvat voor deze te gebruiken) om de kraan te openen. Blijven draaien totdat de stam komt uit de kraan.

Verwijder de centrale schroef van de onderkant van de kraan steel. Deze schroef houdt de kraan wasmachine aan de stam. Verwijder de ring. Dit zal meestal zwart zijn en een zacht plastic flat - of licht kegelvormig - wasmachine.

Inspecteer de kraan steel voor aangetaste gebieden waar de wasmachine zit. Belangrijke corrosie hier zal vervanging van de steel vereist.

Kijk in het gebied van het kraanlichaam waar de ring contact maakt wanneer de kraan gesloten. Nogmaals, controleren op corrosie van de kraan stoel en vervang de kraan met een nieuwe als de zitting wordt aangetast.

Installeer een nieuwe wasmachine op de kraan stam, om ervoor te zorgen dat de wasmachine is dezelfde diameter en type als de oorspronkelijke ring. Plaats de schroef ook als het werd beschadigd door corrosie of tijdens de demontage.

Schroef de steel terug in de kraan lichaam.

Vervang de steel verpakking met nieuwe verpakking.

Schroef de pakkingmoer terug over de kraan steel. Voorzichtig om deze moer slechts voldoende om de pakking te comprimeren draai, maar niet zo strak dat de verpakking wordt beschadigd. Maak je geen zorgen, het kan later worden bijgesteld als je niet strak genoeg in eerste instantie.

Installeer de handgreep en het behoud van de schroef.

Draai de watertoevoer weer aan en controleer op lekken. Kijk naar het gebied waar de steel komt door de pakkingmoer. Als een lek hier wordt gezien, draai de moer net genoeg meer om het lek te stoppen.

Share This Post