Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe maak je een lederen riem Alter

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe maak je een lederen riem Alter

Sommige kledingstukken zijn voorzien van een leren riem, die soms te groot is, zelfs indien het kledingstuk past. Het veranderen van de band thuis bespaart geld op een kleermaker en stelt u in staat om een ​​perfecte pasvorm te krijgen. Het verkorten

AdvertisementSommige kledingstukken zijn voorzien van een leren riem, die soms te groot is, zelfs indien het kledingstuk past. Het veranderen van de band thuis bespaart geld op een kleermaker en stelt u in staat om een ​​perfecte pasvorm te krijgen. Het verkorten van een leren riem kan ook nodig zijn als u onlangs hebt verloren gewicht. Met behulp van leer snijgereedschappen voor het veranderen van een riem helpt u om een ​​meer precieze snit. Dergelijke hulpmiddelen zijn verkrijgbaar bij een aantal ambachtelijke winkels of stof aanbod winkels.

Wat je nodig hebt

Meetlint, flexibel doek

Leder perforator

leder schaar

Potlood

Scheermesje (optioneel)

wasknijper

Meet de grootte van uw taille en voeg 6 inches - genoeg ruimte om de gesp. Neem uw meting, waar u wilt dat uw gordel om rond je lichaam. Bijvoorbeeld, als u liever een lagere-riding riem op je heupen, het meetlint rond je heupen in datzelfde onderste gedeelte.

Snijd de lederen riem op de gewenste lengte. Doe dit op het einde dat de gaatjes heeft, om te voorkomen dat de riemgesp te verwijderen. Gebruik een paar leren schaar voor een gelijkmatige en precieze snit. Als u een gevormde snede zoals een bocht met potlood het ontwerp schetsen aan de binnenkant van de band en het gebruik leer schaar of een scheermesje om het einde van de band gesneden.

Wikkel de riem rond je lichaam en zet hem op zijn plaats met een wasknijper. Gebruik een potlood om aan te geven waar de nieuwe gordel gaten zal gaan, regelafstand ze op dezelfde afstand van elkaar als de bestaande gaten. Punch de gaten met een leren perforator om een ​​professionele look die de reeds geslagen in je riem nabootst creëren.

Probeer op de band en eventuele aanpassingen noodzakelijk maken.

Hints

Veel sieraden en textiel winkels verkopen riem accessoires die u kunt toevoegen als versieringen. Kies één van deze te hechten aan het einde van uw riem, waarmee u aan te passen en hebben betrekking op de snede u hebt gemaakt bij het inkorten van de riem.

Dekking van de gaten in je riem met grommets maakt het er professioneel uitzien en behoudt de kwaliteit van de gaten met het gebruik. Kijk voor hen op sieraden of stof aanbod winkels.

Share This Post