Index / Huis / Hoe maak je een Leather Rug reinigen

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Leather Rug reinigen

Een kwaliteit tapijt kan smaak en textuur toe te voegen aan een kamer, opwarmen vloeren die koud zijn om aan te raken en te absorberen echo's in een schaarse woonruimte. Lederen tapijten zijn niet anders, maar ze kunnen een aanzienlijke investering i

Advertisement

Een kwaliteit tapijt kan smaak en textuur toe te voegen aan een kamer, opwarmen vloeren die koud zijn om aan te raken en te absorberen echo's in een schaarse woonruimte. Lederen tapijten zijn niet anders, maar ze kunnen een aanzienlijke investering in vergelijking met wol of katoen tapijten, dus kopers het verstandig om goed voor hen te allen tijde zou zijn. Met de juiste reiniging, kan een lederen tapijt een middelpunt voor uw kamer en een waardevol erfstuk zijn.

Wat je nodig hebt

  • natuurlijke zeep

    droge handdoek

    Kom met water

    Drie schone lappen

Neem je tapijt buiten en schud het uit - dit is een snelle manier om zich te ontdoen van losse stofdeeltjes die verzamelden zich op het te wijten aan voetverkeer of diverse los stof in de kamer. Zodra je dat gedaan hebt, breng het tapijt binnen.

Meng water en een milde, natuurlijke zeep in een kom of emmer, afhankelijk van de grootte van het tapijt. Als de fabrikant van het leer niet aanraden reinigen met water en zeep, gebruik maken van een schuim op basis van leer schoner.

Dompel een doek in de schoonmaak mengsel en veeg zachtjes in een cirkelvormig patroon.

Veeg eventuele resten van de zeep of schuim met een tweede lap gedrenkt in schoon water en uitgewrongen voor overtollig vocht.

Dep het tapijt droog met zachte handdoeken gebukt onder zware voorwerpen. Een boek zal het werk goed te doen. Dit zal de mogelijkheid van krassen of kleur schade door schoner je hebt niet helemaal weggeveegd te verminderen. Als het tapijt is nog vochtig nadat je het hebt uitgewist, laat het aan de lucht drogen.

Hints

De beste manier om tapijt te reinigen is afhankelijk van het type leer het is gemaakt van en het type vlek. Overweeg het tapijt professioneel chemisch gereinigd als een vlek ziet er bijzonder moeilijk te verwijderen.

Test altijd een plek reinigingsmethode op een kleine, uit de weg gebied op het tapijt eerste.

Gebruik geen agressieve chemicaliƫn die uw tapijt kan kraken. Koop een natuurlijke zeep.

Houd het tapijt niet in direct zonlicht.

Share This Post