Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe maak je een Leather Jacket Lining Reparatie

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe maak je een Leather Jacket Lining Reparatie

Lederen kleding zijn ongelooflijk duurzaam. Ze erin slagen om aanvallen tegen de weersomstandigheden, jaren van gebruik te overleven, en er goed uitzien voor een lange tijd; De voering van de jas of vacht ander verhaal. Meestal gemaakt van synthetisc

AdvertisementLederen kleding zijn ongelooflijk duurzaam. Ze erin slagen om aanvallen tegen de weersomstandigheden, jaren van gebruik te overleven, en er goed uitzien voor een lange tijd; De voering van de jas of vacht ander verhaal. Meestal gemaakt van synthetische stof, voeringen slijten en worden veel vaker beschadigd dan de buitenste schil van leer. Omdat leren jassen zijn duur en omdat ze geliefd zijn door hun eigenaren, zou een louter gescheurde of versleten voering niet dat het leven van de jas is voorbij.

Wat je nodig hebt

Rijg aan voeringstof overeenkomen

Naald

Schaar

Sewing pins

Liniaal of meetlint

Ijzer

Stof om de originele bekleding te passen

Het herstellen van de bekleding van een leren jas

Draai de jas, met inbegrip van de mouwen, binnen naar buiten om een ​​betere blik op de schade te krijgen. Verschillende soorten slijtage vereisen verschillende oplossingen; Echter, een regel geldt voor alle extreme gevallen. Indien de mantel voering wordt versnipperd, versleten dun en broos, moet volledig worden vervangen. Slechts een professional moet worden vertrouwd om dit te doen. Voering vervanging veel complexer dan herstellen de voering en stiksel vereist door de leer.

Onderzoek de onderkant en aan de mouwen van de bekleding. Wordt de bekleding doorzakken onder de mantel en van buitenaf zichtbaar? Verwijder eventuele overtollige draden die nog in de voering zoom.

Rijg een naald met draad aan de binnenkant te passen. Vouw de rand van de bekleding naar boven zodat de lengte gelijk is aan de rest van de bekleding die nog goed is aangesloten. Speld de vouw in het weefsel alleen, positioneren de pinnen horizontaal.

Resew de zoom. Gebruik maken van kleine steken en proberen om alleen de voering te vangen. Als de zoom was verbonden aan de jas, proberen te stikken door de mantel zoom, het vangen van alleen de draaide onder-deel en het houden van de naald uit het penetreren van de buitenste schil.

Bestudeer de naden van de voering is. Naden af ​​elkaar getrokken terwijl de mantel wordt gedragen. Verwijder eventuele losse draden uit een open naad en er zeker van zijn dat de stiksels boven en onder de opening stevig genaaid. Zo niet, verwijder losse steken en maak de opening groter.

Speld de randen van de naad aan elkaar, waarbij de rauwe rand van de bekleding stof bleek onder zoals het was in de originele constructie. Plaats de pennen elke duim of zo, waardoor ze parallel aan de randen van de naad.

Gebruik de naald en bijpassende draad netjes naai de randen van de naad samen met kleine steken. Zorg ervoor dat u de jas of de naden in de stiksels te vangen.

Uw zoekopdracht heeft geen gaten of scheuren in de stof van de voering. Deze moeten worden hersteld met een structuur vergelijkbaar met de originele bekleding zowel gewicht en kleur. Versiering rond het beschadigde gebied, het verwijderen van losse draden.

Meet het beschadigde gebied, voeg ten minste 1 inch voor overlap en een ander 1/2 inch voor het draaien onder. Knip een rechthoekig of vierkant patch uit de aanpassing van stof en druk onder een 1/2 inch zoom aan alle vier zijden. Pin, steek dan de patch aan de binnenkant met behulp van kleine steken en niet het penetreren van de leer. Omdat de patch is altijd in de jas, zal niemand het weet is er ook al is het niet een perfecte match.

Controleer dit door gevoel van binnen beide zakken om zeker te zijn dat ze intact zijn. Zo niet, zet de zak langs buiten en naai de naad met de hand. Zakken voeringen kunnen ook worden opgelapt, maar probeer niet te naaien door de pocket voering naar de andere kant. Omdat een dergelijke reparatie is moeilijk om te naaien, overweeg relining de zak.

Snijd een nieuwe pocket voering van dezelfde grootte als de oude plus 1/2 inch naadtoeslag. Naai het op drie kanten. Druk onder een 1/2 inch zoom rond de ongenaaide rand.

Schuif de nieuwe bekleding over de oude. Naai de nieuwe voering aan de top van de oude zak voering met behulp van kleine steken en zorgvuldig vermijden van de leer. Maak de steken zeer veilig, zodat de zak wat gewicht zal houden. Laat de oude zak voering intact.

Share This Post