Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe maak je een Leather Jacket kleiner te maken

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe maak je een Leather Jacket kleiner te maken

Of het nu een motorjack, een bomberjack of een blazer, leren jassen zijn de belichaming van de koele en zijn altijd in stijl. Als uw leren jas is te groot of uitgestrekt, kunt u deze kleiner te maken. Leder dat nat wordt heeft de neiging uit te strek

AdvertisementOf het nu een motorjack, een bomberjack of een blazer, leren jassen zijn de belichaming van de koele en zijn altijd in stijl. Als uw leren jas is te groot of uitgestrekt, kunt u deze kleiner te maken. Leder dat nat wordt heeft de neiging uit te strekken een beetje; laat het de lucht drogen en het zal terugkeren naar de oorspronkelijke grootte. Als je op te warmen, echter, ofwel met heet water of door te drogen met hete lucht, je leren jas zal krimpen.

Wat je nodig hebt

groot bad

Wasmachine

Wasdroger

Haardroger

leder conditioner

zachte doeken

Leeg de zakken van uw lederen jas en veilig elke knopen en ritsen om leer of stof schade te voorkomen.

Week je leren jas in een bad van warm water totdat het is doordrenkt. Als alternatief, zet het in een mesh waszak en plaats deze in de wasmachine op zachte cyclus. Vergeet niet dat de jas meer slijtage kan oplopen in de wasmachine. Heet water kan leiden tot kleurstof uit te lekken en te krijgen op uw bad of wasmachine. Als dit een probleem is, genieten de jas in koud water.

Laat de jas de lucht drogen op een gewatteerde hanger als je het geweekt in warm water en niet verlangen veel krimp.

Leg de jas in de wasdroger op laag vuur als je gewend koud water te genieten of wilt u het maximale krimp. Neem de jas uit de droger elke 10 minuten om ervoor te zorgen dat niet te veel krimpen. Zodra het de gewenste grootte heeft bereikt, plaats deze op een gewatteerde hanger en laat het verder te drogen in de lucht.

Gebruik je föhn op laag vuur aan de jas te drogen als je geen toegang hebt tot een wasdroger te hebben. Met behulp van deze methode kan langer duren.

Breng een lederen conditioner om je jas als het eenmaal volledig droog is. Dit zal zijn glans en flexibiliteit te herstellen, terwijl het geven van een beschermende barrière. Breng de conditioner om de jas in cirkelvormige bewegingen tot het gelijkmatig wordt verdeeld. Buff het met een schone, zachte doek.

Hints

Leather zal iets krimpen op zijn eigen door de jaren heen.

Blootstellen aan hitte leer wordt, zal deze een versleten uitzien. Neem je leren jas tot een op maat voor veranderingen als je niet wilt geen slijtage of schade riskeren.

Gebruik geen andere kledingstukken niet in de wasmachine met uw lederen jas.

Plaats geen jas met bont voering of bont stuwing in de wasmachine - vacht kan niet worden gewassen in water.

Share This Post