Index / Ambachten / Hoe maak je een Layered Flip-boek maken

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een Layered Flip-boek maken

Voor een schriftelijk project dat leerlingen helpt om informatie te organiseren, maken een gelaagde flip boek. Vouw gewoon stukjes papier aan de grootte en sluit ze met lijm of nietjes om tabbladen pagina's te maken. Plaatslabels op elk van de lippen

Advertisement

Voor een schriftelijk project dat leerlingen helpt om informatie te organiseren, maken een gelaagde flip boek. Vouw gewoon stukjes papier aan de grootte en sluit ze met lijm of nietjes om tabbladen pagina's te maken. Plaatslabels op elk van de lippen aan te geven welke gegevens op de pagina. Gelaagde flip boeken kijken ingewikkeld, maar ze zijn eenvoudig te construeren. Ook dit unieke format helpt om studenten te betrekken bij het schrijfproces.

Maak de Layered Pages

Wat je nodig hebt

4 stuks van de bouw papier, 9-by-12-inch Craft lijm Pencil 12-inch liniaal

Stap 1

Cut 1 inch af van de lengte van elk stuk stevig papier, waardoor de afmetingen 9-door-11-inch.

Stap 2

Leg het eerste stuk papier verticaal op het werkvlak. Vouw de bovenste rand naar beneden 2 inch. Het papier wordt nu gevouwen in twee secties. Een daarvan is een 2-inch flap, en de sectie rug is 9 duim lang.

Stap 3

Leg het tweede stuk papier verticaal op het werkvlak. Vouw de bovenste rand naar beneden 3 inch. Dit stukje papier heeft nu een 3-inch flap en een 8-inch ruggedeelte.

stap 4

Draai het tweede stuk papier gezicht naar beneden op het werkvlak, zodat de klep wordt geconfronteerd met de tafel. Voer een dunne lijn van lijm langs de vouw aan de achterzijde van het papier.

stap 5

Til de 2-inch flap op de eerste stukje papier, waardoor de vouw. Draai het tweede stuk papier, zodat de kant met de lijm naar beneden is gericht. Lagen in de vouw in het eerste stuk papier.

stap 6

Leg het derde stuk van de bouw papier verticaal op het werkvlak. Vouw de bovenste rand naar beneden 4 inch, het creëren van een 4-inch flap en een 7-inch ruggedeelte.

stap 7

Een dunne lijn van lijm op de achterkant van het derde stuk papier op de vouw. Til de 3-inch flap uit het tweede stuk papier, waardoor de vouw. Leg het derde stuk papier in de plooi op de tweede stuk papier.

stap 8

Leg het vierde stuk van de bouw papier verticaal op het werkvlak. Vouw de bovenste rand naar beneden 5 inches, het creëren van een 5-inch flap en een 6-inch ruggedeelte.

stap 9

Een dunne lijn van lijm op de achterkant van het vierde stuk papier op de vouw. Til de 4-inch flap uit het derde stuk papier, en steek de vierde stukje papier in het boek. Je hebt nu een 8-pagina gelaagde flip boek. De kortste laag bovenaan is 2 inch, en elke laag daarna een tab 1-inch blootgesteld.

Tip

Als u niet wilt dat de pagina's aan elkaar te lijmen, kunt u eenvoudig monteren van de pagina's en nieten door alle van de plooien aan de bovenkant.

Schrijven in uw Layered Flip Book

Dit type boek leent zich uitstekend voor het organiseren van informatie binnen een onderwerp. Denk aan een thema en af ​​te breken in sub-secties. Schrijf de titel van elk onderdeel op de blootgestelde tabblad van de pagina, en schrijf de informatie met betrekking tot het boven.

Organiseer ideeën over phonics en grammatica in een flip boek. Maak een korte klinker of lange-klinker klinken boek, of maak een boek over weeën. Maak een flip boek dat verklarende tekst structuren of de verschillende vormen van zelfstandige naamwoorden verklaart.

Het organiseren van wiskundige concepten. Maak een flip boek over breuken, of men over de eigenschappen van optellen en vermenigvuldigen.

Wetenschap en sociale studies concepten zijn gemakkelijk georganiseerd in een flip boek. Schrijf over de verschillende dieren habitats, toestanden van de materie, fasen van de maan, of de levenscyclus van verschillende levende organismen.

Share This Post