Index / Huis / Hoe maak je een Lattice Fence AC Enclosure Build

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Lattice Fence AC Enclosure Build

Airconditioning units zijn ontworpen functioneel, niet esthetisch verantwoord zijn. Sommige huiseigenaren kiezen om hun airconditioning unit te verbergen met planten en struiken. Anderen verbergen airco units achter schuurtjes. Nog een andere methode

Advertisement

Airconditioning units zijn ontworpen functioneel, niet esthetisch verantwoord zijn. Sommige huiseigenaren kiezen om hun airconditioning unit te verbergen met planten en struiken. Anderen verbergen airco units achter schuurtjes. Nog een andere methode om een ‚Äč‚Äčairconditioner te verbergen is om het te omsluiten achter rooster hekwerk. Het rooster kan wijnstokken ondersteunen, waardoor het hek mengsel met het buitenleven.

Wat je nodig hebt

 • Werkhandschoenen

  Paalgat digger

  metselzand

  Cement

  Kruiwagen

  Slang

  metselwerk schoffel

  afrasteringspalen

  Lattice panelen

  Roestvrij stalen nagels

  Nagel pistool

  Paint (optioneel)

Trek werkhandschoenen en graven vier gaten ongeveer twee voet diep en zes tot acht centimeter in diameter met behulp van een post gat digger.

Meng drie delen metselzand met een deel cement in een kruiwagen, dan bevochtigen met een slang en meng samen met een gemetselde schoffel tot het de consistentie van modder.

Stel de palen in de gaten en vul de gaten met het betonmengsel.

Laat het beton drogen en uitharden ten minste 24 uur voordat u het rooster panelen.

Bevestig het rooster panelen aan de palen gebruik van roestvast stalen nagels en een spijker pistool voor de behuizing te voltooien.

Hints

U kunt het rooster te schilderen aan de buitenkant van uw huis te passen, indien gewenst.

Share This Post