Index / Gezondheid / Hoe maak je een Lastig telefoontje van een Private aantal Trace

Share This Post

Gezondheid

Hoe maak je een Lastig telefoontje van een Private aantal Trace

Het kan frustrerend en zelfs beangstigend, een intimiderend telefoontje ontvangen van een eigen nummer. Als de beller maskers zijn telefoonnummer, je hulpeloos voelen omdat je geen eenvoudige manier om te weten wie er last van hebt. Gelukkig zijn er

AdvertisementHet kan frustrerend en zelfs beangstigend, een intimiderend telefoontje ontvangen van een eigen nummer. Als de beller maskers zijn telefoonnummer, je hulpeloos voelen omdat je geen eenvoudige manier om te weten wie er last van hebt. Gelukkig zijn er manieren om een ​​eigen nummer te ontmaskeren, hoewel de beller zou kunnen nemen stappen om deze te blokkeren. Mogelijk moet u uw telefoon bedrijf en de politie mee te doen, maar je zult in staat zijn om het intimiderend beller identificeren en te stoppen met het probleem.

Document details over het intimiderend telefoontje, met inbegrip van de datum, tijd en duur van het gesprek, en wat de beller zegt u. Als u meer dan één gesprek te krijgen, maakt u een log om telkens te volgen. Als je in een staat die u toelaat om tape telefoongesprekken zonder de toestemming van de andere partij te leven, tape noteer de lastigvallen oproepen.

Rapporteren de intimiderend telefoontje naar zowel de telefoon bedrijf en de politie. Het invullen van een proces-verbaal voor het probleem officieel te krijgen op record. Gebruik je documentatie om u te helpen het rapport invult, zodat het volledige informatie over de volle omvang van de pesterijen zal bevatten.

Vraag uw telefoon service provider op de oproep in te schakelen traceren op uw lijn als het niet al beschikbaar. Normaal gesproken is dit zal betrekken het invoeren van een code zoals * 57 nadat u een intimiderend telefoontje van een eigen nummer. Het nummer zal worden verstrekt aan de lokale politie, en ze kunnen verbinden met de politie rapport dat u ingediend.

Vraag de beller informatie van de politie. De meeste telefoon bedrijven zullen alleen de resultaten van een spoor aan wetshandhavingsinstanties. Zodra de politie te krijgen en te koppelen aan uw politierapport, moeten zij in staat om u het telefoonnummer en de naam en het adres van de persoon aan wie het nummer is gekoppeld.

Gebruik Trap Oproep om het nummer te ontmaskeren als je het intimiderend telefoontje van een eigen nummer te ontvangen op uw mobiele telefoon (zie bronnen). Trap Call is een speciale dienst die privé-gesprekken kunnen ontmaskeren om een ​​mobiele telefoon en stuur het nummer naar de cel. Het biedt een gratis proefperiode, en u kunt een abonnement kopen als u regelmatig problemen met intimiderend oproepen van een eigen nummers.

Hints

Call tracing kunnen ontmaskeren privé telefoonnummers gebruikt voor pesterijen, maar veel ergernis bellers zullen pre-paid mobiele telefoons te gebruiken of betalen telefoons om hun identiteit verder te verbergen. Vertrouw niet op afroep traceren om het probleem te stoppen. Mogelijk moet u bereid zijn om uw telefoonnummer te wijzigen. De meeste telefoon bedrijven zullen de verandering voor gratis als u het verzoek te wijten aan intimidatie te doen.

Share This Post