Index / Huis / Hoe maak je een Lantaarnpaal Versier

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Lantaarnpaal Versier

Voor veel mensen lantaarnpalen weerspiegelen iets spannends en magisch over het leven en de wisseling van de seizoenen. Antieke lantaarnpalen uit de late 19e eeuw, roepen een gevoel van verwondering met hun smeedijzeren gieten en acanthusblad versier

AdvertisementVoor veel mensen lantaarnpalen weerspiegelen iets spannends en magisch over het leven en de wisseling van de seizoenen. Antieke lantaarnpalen uit de late 19e eeuw, roepen een gevoel van verwondering met hun smeedijzeren gieten en acanthusblad versiering - een gevoel dat werd gekristalliseerd door de Narnia boeken. Niet alle straatlantaarns te houden dat "klassieke" uitstraling, maar het verfraaien van hen blijft een seizoengebonden traditie dat de oude gevoel van betovering herleven door middel van een combinatie van rituelen en pure schoonheid.

Planten en Vines

Een volledig natuurlijke en duurzame manier van het versieren van een lantaarnpaal is om het te omringen met planten en wijnranken, zoals morning glory. Clematis is een wijnstok die kleurrijke bloemen afhankelijk van het type produceert. Zodra het zich hecht aan een fysiek voorwerp, zoals een postbus, latwerk of lantaarnpaal, dan klimt op en rond het zonder veel menselijke hulp. Sommige wijnstokken kan af en toe snoeien nodig hebt om ze te verplaatsen in de goede richting. Omdat clematis is een langzame groeier, kan het ook moeten worden bevrucht, vooral in het eerste jaar.

Lente en Zomer Decorations

Tijdens de lente en de zomer maanden kunt straatlantaarns en lantaarnpalen versierd worden met lichtmast banners verwelkomen bezoekers of het maken van belangrijke aankondigingen. Dit is vooral gunstig voor de gemeenschap lantaarnpalen op de straten van de stad. Digitaal geprinte pole banners kan worden geschakeld uit het hele jaar door nieuwe gebeurtenissen in het leven van de gemeenschap. Tijdens Pasen, versier je tuin of buurt door opknoping papier ei lantaarns tussen de palen. Pole banners en ei lantaarns kan zowel tussen twee lantaarnpalen worden geschorst door bungee koorden stevig op alle vier de hoeken.

Herfst en Thanksgiving

Fall biedt een kans voor creatieve decoraties in overeenstemming met de kleuren van het seizoen. Omdat de kleuren van Halloween en Thanksgiving zijn grotendeels gelijk, kan slingers van rode, gele en oranje bladeren die op of onder de lantaarnpalen in de vroege herfst daar blijven tot na Thanksgiving. Plain kransen gemaakt van droge bladeren afzien van een gastvrije uitstraling voor bezoekers vakantie. Voeg gelijke kransen om alle lantaarnpalen in de buurt om een ​​gevoel van uniformiteit en gemeenschapszin te creëren. Bevestig de kransen aan de lantaarnpalen met behulp van stevig vastgebonden linten geschilderd in de kleuren van het seizoen.

Kerstvakantie

Voeg een vleugje decoratieve flair aan een lantaarnpaal door opknoping een eenvoudige groene krans, hetzij vanaf de top van de post of koppelverkoop deze stevig rond de basis. Als het weer groeit kouder en vorst aantast, omringen uw lantaarnpalen in een zilverwit mesh spangled met witte lichten. Voor een extra symbolisch tintje, combineren de slingers, verlichting en mesh aan het voortbestaan ​​van familiale warmte betekenen temidden kille winter.

Share This Post