Index / Tuin / Hoe maak je een lader voor een Tuin Tractor Build

Share This Post

Tuin

Hoe maak je een lader voor een Tuin Tractor Build

Een loader is een emmer op de voorkant van een tuin tractor die u toelaat om op te pakken en te verplaatsen materialen rond, met inbegrip van vuil en cement. Hiermee kunt u zware materialen bij het werken op een tuin te vervoeren zonder ze uit te voe

AdvertisementEen loader is een emmer op de voorkant van een tuin tractor die u toelaat om op te pakken en te verplaatsen materialen rond, met inbegrip van vuil en cement. Hiermee kunt u zware materialen bij het werken op een tuin te vervoeren zonder ze uit te voeren. Veel tuin tractoren, echter, komen niet met laders. U kunt een aftermarket lader aan uw tuin tractor te maken tuinieren en landschapsarchitectuur gemakkelijker.

Wat je nodig hebt

  • Ballast doos

    Draft banden met quick-lock pins

    lader

Plaats de ballast doos op een grote vlakke ondergrond buiten.

Rij de tuin tractor langzaam naar voren totdat het is tegen de ballast box. Zorg ervoor dat alle hapering punten zijn opgesteld.

Schakel de tractor uit.

Installeer alle ontwerp links naar de tuin trekker met behulp van de quick-lock pinnen op het ontwerp van verbindingen.

Lijn de middelste ontwerp koppeling met het hoogste gat in montagebeugel de ballast box's. Bevestig de ballast box naar de tuin trekker met behulp van de meegeleverde montage gereedschap.

Plaats de lader op een nabijgelegen grote vlakke ondergrond buiten.

Zet alle vergrendelingen op de lader en plaats ze in de overeenkomstige sleuven op de lader.

Zet de tractor op.

Rij de tractor langzaam, met de ballast box nu bevestigd, aan de lader, zodat de tuin tractor up is bekleed met de lader.

Schakel de tractor.

Line-up van alle masten op de lader met de achterste frames van de trekker.

Bevestig de hydraulische slangen op de lader aan de poorten van de tuin trekker met behulp van de meegeleverde kleurcode.

Schakel de tractor weer aan.

Trek de hefcilinders volledig terug, zodat de voorwielen worden opgeheven van de grond. Hiermee worden alle masten verbinden met het montageframe die u eerder uitgelijnd.

Laat de hendel handvat aan de linker kant van de lader totdat het valt in het gat onder het aan de klink plaat vast te zetten.

Schakel de tuin trekker.

Breng de vergrendeling houder naar beneden. Monteer de houder op zijn plaats met behulp van de meegeleverde pen en de veer pin. De loader is nu volledig aan de tuin tractor.

Share This Post