Index / Huis / Hoe maak je een L-vormige douchegordijnstang Make

Share This Post

Huis

Hoe maak je een L-vormige douchegordijnstang Make

Het maken van uw eigen L-vormige douchegordijn staaf is een goede manier om een ​​aangepaste gordijnroede te maken, en kunnen uiteindelijk een stuk goedkoper dan de aanschaf van een L-vormige staaf, of het hebben van een loodgieter te installeren is.

AdvertisementHet maken van uw eigen L-vormige douchegordijn staaf is een goede manier om een ​​aangepaste gordijnroede te maken, en kunnen uiteindelijk een stuk goedkoper dan de aanschaf van een L-vormige staaf, of het hebben van een loodgieter te installeren is. U kunt eenvoudige koperen buizen gebruiken om een ​​gordijnroede te maken, en je hoeft niet aan een lassen doen of heeft u sanitair ervaring om de klus te klaren.

Wat je nodig hebt

 • Meetlint

  Koperen buis

  Tube frezen of ijzerzaag

  1 drieweg-pipe connector

  3 montageflenzen en de bijbehorende hardware

  Boren

Meet de buitenste rand van het bad of douche wastafel kant en einde waar je wilt dat de "L" gordijnroede te gaan. Voeg een inch op de lengte en breedte meting, zodat u kunt maken van de staaf zal iets groter dan het bad of douche wastafel zijn.

Snijd twee stukken koperbuis met de lengte en breedte metingen die via buis frees of een handzaag.

Het uiteinde van de lengte stuk in een zijde van een drieweg pijpverbinding, en het einde van de breedte stuk in de andere kant, met de resterende opening naar boven. Dit zal een hoek te maken, en geven u de "L" voor de gordijnroede.

Meet af van het plafond naar de gewenste hoogte van de gordijnroede te hangen, en sneed een derde stuk koperen buis om deze lengte. Plaats dit stuk rechtop in de derde opening van de drie-weg connector.

Plaats een montageflens op het vrije einde van de lengte, breedte en hoogte rechtop koperen buizen en sluit de flenzen aan de buizen met de schroeven waarmee de flenzen te begeleiden.

Houd het gordijn staaf boven de badkuip of douchebak in positie, met je helper bijstaan. De flens van de rechte staaf moet vlak op het plafond, met de flenzen aan de uiteinden van de lengte en breedte buizen plat op hun wanden.

Bevestig de flenzen aan de muren en het plafond met de schroeven die bij de montage flenzen.

Share This Post