Index / Ambachten / Hoe maak je een Kroon van de Bloem maken

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een Kroon van de Bloem maken

Kransen zijn niet alleen voor Kerstmis, met hun pijnboomboegen, kegels en rood lint. De lente is een goed moment om een ​​bloem krans te kleden uw voordeur te maken. Bloemenkransen kan worden gemaakt met vers, gedroogd, zijde of andere kunstmatige bl

AdvertisementKransen zijn niet alleen voor Kerstmis, met hun pijnboomboegen, kegels en rood lint. De lente is een goed moment om een ​​bloem krans te kleden uw voordeur te maken. Bloemenkransen kan worden gemaakt met vers, gedroogd, zijde of andere kunstmatige bloemen. Echter, het kiezen zijden bloemen en groen voor uw krans zorgt ervoor dat het zal duren, en gebruikt worden jaar na jaar. Ook, zijden bloemen zijn gemakkelijk te vinden in een veelheid van kleuren en variëteiten. Het is niet zo moeilijk als je zou denken om een ​​bloem krans te maken wanneer u specifieke instructie te volgen stappen.

Wat je nodig hebt

Styrofoam bloemenkrans

Bloemen mos

Draad

Bloemen tape

Silk groen

zijdebloemen

Begin uw zijde bloemen krans project met een piepschuim krans basis. Deze komen in verschillende maten, evenals een aantal verschillende vormen, anders dan de traditionele ronde base, zoals harten.

Beslissen over het kleurenschema voor uw bloem krans. Een hele voorjaar kleurenpallet zal natuurlijk, gaan met een front porch decor. Echter, wilt u misschien bepaalde kleuren te kiezen, passend bij uw huis schilderen. Bijvoorbeeld, als uw huis is wit met blauwe bekleding, een aantrekkelijke krans zou blauw, wit en geel zijn.

Maak en bevestig de hanger eerste. U kunt de aankoop krans hangers op ambachtelijke winkels en bloemisten. U kunt echter ook een eenvoudige draad hanger door te draaien een lus aan de top van een aantal medium gage draad, ongeveer 2 voet lang. Doe dit door het vouwen van de draad in de helft en dan draaien een paar centimeters onder de vouw. Straddle de krans met de twee onderste draadeinden en trek ze naar beneden, zodat de lus past op de top of zelfs naar de achterkant van de krans. Draai de twee draadeinden aan de binnenkant gat van de kroon, totdat het veilig is. Knip overtollige draad om een ​​paar inches en buig het naar de achterkant van de krans.

Bedek de piepschuim krans met bloemen mos. Gebruik vergroening pennen (bloemen pinnen), geduwd door het mos en krans basis om het mos hechten.

Gebruik extra zijde groen voor de achtergrond van uw bloemen krans. Snijd de groene stukken in 7-inch lengtes. Bevestig ze, allemaal in dezelfde richting. Als de stengels zijn niet stijf genoeg om vast te houden in het schuim krans basis, gebruik maken van een stuk van middelzware draad verpakt in bloemen tape, rond de groene steel.

Bevestig de bloemen in de krans basis. Als u meer dan een verscheidenheid aan bloemen, te beginnen met de grootste enen en bevestig al die eerste. Wikkel ze zoals je het groen deed in stap 5, indien nodig. Plaats ze gelijkmatig over de krans. Vervolgens werkt in de middelgrote bloemen en tenslotte, de kleinste bloemen.

Voeg een boog of andere snuisterijen om uw krans versieren en personaliseren.

Hints

Een draad krans hanger kan worden gemaakt van een draad kleerhanger, uit elkaar gehaald.

Share This Post