Index / Ambachten / Hoe maak je een kroon te maken van papieren zakdoekje

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een kroon te maken van papieren zakdoekje

Zijdepapier kronen zijn groot voor vele gelegenheden, omdat ze zijn eenvoudig en goedkoop te maken. Het maken van papieren zakdoekje kronen kan een kind verjaardagsfeestje activiteit of gebruikt voor dress-up zijn. Kronen kunnen worden gemaakt voor d

AdvertisementZijdepapier kronen zijn groot voor vele gelegenheden, omdat ze zijn eenvoudig en goedkoop te maken. Het maken van papieren zakdoekje kronen kan een kind verjaardagsfeestje activiteit of gebruikt voor dress-up zijn. Kronen kunnen worden gemaakt voor de verjaardag van een volwassene of de bevordering van een kantoor mate of ze kunnen worden gevouwen en ingebracht in Christmas crackers. Het maken van papieren zakdoekje kronen alleen duurt ongeveer vijf minuten en maakt gebruik van een paar alledaagse voorwerpen.

Wat je nodig hebt

zijdepapier

Meetlint

Schaar

Lijm, tape of nietmachine

Stuurde de lange weg naar beneden een blad van tissue papier om een ​​drie-inch-brede strook te maken.

Lijm, tape of nietjes de strip in een cirkel die het hoofd van de ontvanger past. Ongeveer 17 inch is de juiste maat voor een kind; maak een volwassene kroon ongeveer 21 inch als je het hoofd van de ontvanger niet direct kunnen meten.

Voeg een verticale vouw in het midden van de kroon en vouw de kroon in verticale richting twee of drie keer. Je moet een rechthoek 2-3 duim breed.

Snijd de bovenkant van de kroon schuin of in een originele vorm. Wanneer u de kroon ontvouwen, zal het ontwerp worden herhaald langs de bovenrand.

Hints

Gebruik een perforator of ambachtelijke schaar om meer uitgewerkte ontwerpen te maken.

Zijdepapier is zeer delicaat en tranen gemakkelijk. Als u het maken van een kroon voor een kind, snijd een negen-inch brede strook van het weefsel papier en vouw het horizontaal in tweederde om het steviger te werken met en te dragen.

Share This Post