Index / Kunst en Vermaak / Hoe maak je een Kralen Pillow

Share This Post

Kunst en Vermaak

Hoe maak je een Kralen Pillow

Niets is meer elegant dan een gerolde kussen leggen op je bed of bank. In home decor winkels, kunnen ze verkopen voor veel geld, maar u kunt een kralen kussen te maken voor een stuk minder. Wat je nodig hebt kussen vorm Stof tot dekking van kussen Na

AdvertisementNiets is meer elegant dan een gerolde kussen leggen op je bed of bank. In home decor winkels, kunnen ze verkopen voor veel geld, maar u kunt een kralen kussen te maken voor een stuk minder.

Wat je nodig hebt

kussen vorm

Stof tot dekking van kussen

Naaimachine

Draad

rijgdraad

kralenrijgnaald

Zaad en andere kleine kralen

stof pen

patroondocument

Snijd twee stukken stof groot genoeg om de voor- en achterkant van het kussen vorm afdekking vormen. De afmeting zal afhangen van de afmetingen van het kussen vorm. Vergeet niet om een ​​extra inch of halve inch toe te voegen voor het stikken overtollige.

Leg de bovenzijde van de kussensloop stof op een vlakke ondergrond. Op het papier, trek je een patroon van de kralen ontwerp dat u wilt op de afgewerkte kralen kussen. U kunt ideeën vanuit huis decor boeken, ambachtelijke pamfletten, of geometrische of bloemmotieven op het internet te krijgen. Breng de patroon aan de goede kant van het kussen stof met een wasbare stof marker of quilters carbonpapier.

Rijg de kralen naald met de sterke rijgdraad of mono-filament. Begin aan de verkeerde kant van de kussensloop stof en trek de naald door het begin van de kralen patroon. Laat een paar duim van draad aan de verkeerde kant om de steken te beveiligen.

Kraal rond de gekozen kralen kussen patroon met uw keuze van kralen. Dit wordt gewoonlijk gedaan met kleine glazen kraaltjes. Zet maximaal 04:56 kralen op de naald voordat een steek door het kussen bovenweefsel. Zorg ervoor om de kralen plat tegen het kussen stof. Anders zullen ze stelletje wanneer het kussen wordt gepropt en kan blijven haken en breken gemakkelijker.

Weven de uiteinden van de rijgdraad in de achterkant van de kralen steken op het kussen stof. Dit zal de hechtingen volledig te beveiligen. Laat de draad niet knoop, omdat dit brokken zal veroorzaken in uw voltooide kussen.

Plaats de voorzijde van de kralen kussensloop stof op de rechterkant van het andere stuk stof. Met de goede kanten op elkaar, gebruik maken van een naaimachine om steek rechtdoor rond de buitenkant van drie kanten. Clip de hoeken, indien van toepassing, om een ​​soepele naad te verzekeren als u klaar bent. Draai de kussensloop goede kant naar buiten.

Schuif het kussen vorm in de kralen stof kussensloop. Zorg ervoor dat de zaak volledig vult zonder opeenhoping of verzakking weefsel. Zodra de kralen stof glad op het kussen, draait onder het open einde aan de binnenkant van de behuizing. Rijg een naald met draad die overeenkomt met het kussen stof en naai de open zijde afgesloten met een klein, zelfs steken. Uw kralen kussen is nu klaar om weer te geven op uw bank of bed.

Hints

Gebruik maken van kleine kralen om te voorkomen dat ze het krijgen snagged en trok.

Dunne stof zoals katoen of zijde het beste is voor een kralen kussen.

Share This Post