Index / Huis / Hoe maak je een kraan Head verwijderen

Share This Post

Huis

Hoe maak je een kraan Head verwijderen

Veel kraan hoofden zijn uitgerust met een beluchter, dat is een kleine bijlage met een fijne zeef. Deze bijlage beperkt de waterstroom net genoeg zodat het tijd om te mengen met lucht en naar voren als een zuurstofrijk nevel in plaats van een vaste s

AdvertisementVeel kraan hoofden zijn uitgerust met een beluchter, dat is een kleine bijlage met een fijne zeef. Deze bijlage beperkt de waterstroom net genoeg zodat het tijd om te mengen met lucht en naar voren als een zuurstofrijk nevel in plaats van een vaste stroom heeft. Beluchters kan worden geblokkeerd door minerale afzettingen en de metalen schermen zijn onderhevig aan breuk en corrosie. Ze kunnen ook gaan lekken wanneer de ringen versleten raken. Het verwijderen en schoonmaken of vervangen van een beluchter is een 5 minuten werk.

Wat je nodig hebt

  • Rubberen handschoen

    -Channel griptang

    Spray smeermiddel

    schroevedraaier

Zet de kraan zodat het water niet wordt uitgevoerd. U hoeft niet de klep die water levert aan de kraan voor deze reparatie uit te schakelen.

Houd een rubberen handschoen rond de beluchter en grip met kanalen griptang. Solliciteer linksom druk totdat de beluchter los raakt, dan eindigen los te schroeven met de hand. Indien de beluchter niet zal veranderen, spray glijmiddel op, wacht ongeveer 5 minuten, probeer het opnieuw te draaien.

Laat de beluchter uit als u wilt dat de kraan een solide stroom van water te produceren.

Reinig een vuile beluchter door nieuwsgierige het scherm met een kleine schroevendraaier. Als deze vol is van minerale afzettingen maar verder in goede staat, schoon met een oplossing van azijn en water, vervang het scherm en draai de beluchter weer aan.

Vervang de ring als deze versleten. Een teken dat de wasmachine wordt gedragen, is dat water is het sproeien van het hoofd van de kraan.

Vervang de beluchter als de het scherm is gebroken of te gecorrodeerde te slaan. U kunt in staat zijn om gewoon te vervangen het scherm, maar beluchters zijn goedkoop en het zal waarschijnlijk gemakkelijker zijn om het geheel te vervangen. Breng de beluchter mee naar het gebouw aanbod op te slaan om te gebruiken om een ​​vervanger te vinden.

Vervang de beluchter door schroeven weer aan en het aanscherpen van het met de hand. Draai vervolgens de kraan open en controleer of het goed werkt.

Hints

Naast het produceren van een zuurstofrijke spray, beluchters ook water te besparen door het beperken van de waterstroom.

Beluchters met een speciale bevestiging kan worden gebruikt om water te leiden naar een filter.

Share This Post