Index / Huis / Hoe maak je een Kozijnloze Mirror versieren met Hecht

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Kozijnloze Mirror versieren met Hecht

Een frameless spiegel kan functionele maar verre van leuk zijn, bij gebrek aan versiering van welke aard ook. In plaats van het omwisselen van de spiegel voor een nieuwe, sieren de spiegel met zich vastklampt ontworpen voor muren en ramen. Het verfra

AdvertisementEen frameless spiegel kan functionele maar verre van leuk zijn, bij gebrek aan versiering van welke aard ook. In plaats van het omwisselen van de spiegel voor een nieuwe, sieren de spiegel met zich vastklampt ontworpen voor muren en ramen. Het verfraaien van de spiegel zelf kun je het aan te passen op welke manier je wilt, zelfs het omwisselen van de klampt zich elk seizoen of wanneer de stemming slaat u.

faux Frame

Als u liever het uiterlijk van een frame op een spiegel, gebruik klampt zich vast aan een frame of rand er omheen creëren. Neem contact op papier of sticky-backed shelf papier kan worden gebruikt om uw eigen vastklampen materiaal te maken voor de grens. Snijd stroken van uniforme breedte van een gekleurd of mat vel contact papier voor elke zijde van het frame, of maak kleine faux glazen tegels uit verschillende kleuren contact papier, het regelen van hen rond de spiegel in een grens als een mozaïek frame.

Decoratieve Grenzen

Kleeft kunnen worden gebruikt om de spiegel als decoratieve accenten grens plaats geeft het uiterlijk van een vast frame. Regelen vormen zoals bloemen gespreid rond de omtrek van de spiegel verbonden met andere kleeft die lijken op wijnstokken. Een reeks van kale voetafdruk of schelp klampt zich rond de omtrek geeft de spiegel een strand te voelen, terwijl de gitaren, bouten blikseminslag of een parade van kittens meer geschikt is voor de kamer van een tiener kan zijn. Verwissel het decor voor de Kerstvakantie, zoals een grens van pompoenen, schedels of bladeren in de herfst.

Landschap

De spiegel kan gebruikt worden als een innovatieve kunst canvas, met vastklampt als de schilderachtige decor. Bijvoorbeeld, klampt van wilde dieren en planten te creëren een scene met konijnen steken uit achter bomen en hoge grassprieten of kijken op vlinders. Voor kamer een jong kind, raketten en kometen vliegen over de spiegel hemel als een jonge astronaut wandelingen op het maanoppervlak. De rest van de spiegel is nog open en nuttig voor het controleren van iemands uiterlijk.

Faux matglas

Neem contact op papier of glasfolie met een matglazen afwerking emuleert de blik van dure geëtst of matglas, het draaien van die spiegel in wat lijkt op een dure aangepaste schepping. Kopieer een overladen grens ontwerp van een clip-art book op papier, traceren vervolgens op de achterkant van een vel papier contact of raam vershoudfolie op een berijpte frame voor de spiegel te creëren. De mat effect kan worden gebruikt om de spelling van een woord, zoals de naam van een kind, of uitgesneden een groot symbool, zoals een vredessymbool of grote grassprieten om visuele belang zijn voor de spiegel toe te voegen.

Share This Post