Index / Ambachten / Hoe maak je een kostuum hoofd maken

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een kostuum hoofd maken

Als u het dragen van een kostuum voor een partij of voor Halloween, een kostuum hoofd is niet altijd een vereiste accessoire. Vaak maskers of je eigen gezicht in combinatie met een veranderde garderobe zijn genoeg om het kostuum te voltooien. Maar vo

AdvertisementAls u het dragen van een kostuum voor een partij of voor Halloween, een kostuum hoofd is niet altijd een vereiste accessoire. Vaak maskers of je eigen gezicht in combinatie met een veranderde garderobe zijn genoeg om het kostuum te voltooien. Maar voor kostuums die niet volledig menselijk, zoals een Lego karakter, spook of zelfs een stripfiguur, zal een kostuum hoofd helpen het kostuum worden meer geloofwaardig. Als u het maken van uw eigen kostuum hoofd, moet u erop letten dat het masker goed past en heeft visie niet belemmeren.

Wat je nodig hebt

Ballon

keramische mok

witte lijm

mengbeker

Mengkom

ambachtelijke lijm

Krant

Karton

White paper computer

dummy hoofd pruik maker

detail mes

ambachtelijke verf

Borstels

Blaas een ballon om de juiste maat. De ballon moet groter zijn dan je eigen hoofd, zodat het kostuum hoofd zal passen over je eigen hoofd. Plaats de ballon op een keramische mok om het te houden op zijn plaats terwijl u werkt.

Meng 3/4 kopjes witte lijm en 1/4 kopje water om papier mache pasta te maken in een mengkom. Tear krant in 1-inch strips.

Coat elke strook van de krant met pasta en combineer het over de ballon. Gebruik twee lagen indien de stroken elkaar overlappen of vier lagen wanneer de stroken elkaar niet overlappen. Laat het papier mache drogen voordat het toevoegen van nog eens twee tot vier lagen van pasta. Doorgaan met papier mache laag totdat het kostuum hoofd is de dikte die u wenst.

Maak grote ogen, een neus of andere functies uit karton. Plak ze op het papieroppervlak aan het gezicht te vormen. Coat witte stroken van computer papier in papier mache plakken. Laag deze stroken op het kostuum hoofd tegen een wit oppervlak om te versieren te maken.

Laat de lucht uit de ballon nadat de pasta droog. Snij een opening in de ronde kop groot genoeg is om het te glijden over het hoofd van de dummy een pruik maker. Gesneden sleuven in de voorkant van het masker te zien van het gebruik van een mes detail. Enkele-hoofden zijn gevormd zodat het oog gaten zijn verborgen in de mond, neus of net onder de ogen.

Schilder het hoofd met behulp van ambachtelijke verf en borstels. Laat de verf drogen voordat het masker.

Share This Post