Index / Cars / Hoe maak je een Koppakking vervangen in een 5,7 Chevrolet

Share This Post

Cars

Hoe maak je een Koppakking vervangen in een 5,7 Chevrolet

De 5.7-liter 350 Chevrolet motor is geïnstalleerd in GM vrachtwagens, personenauto's en sport auto's sinds 1967. Als de koppakking op deze motor niet lukt, zal het moeten worden vervangen. Koelvloeistof lekt uit de koppakking of water gemengd in de o

AdvertisementDe 5.7-liter 350 Chevrolet motor is geïnstalleerd in GM vrachtwagens, personenauto's en sport auto's sinds 1967. Als de koppakking op deze motor niet lukt, zal het moeten worden vervangen. Koelvloeistof lekt uit de koppakking of water gemengd in de olie zijn de gebruikelijke symptomen van een opgeblazen koppakking. Onderdelen voor de Chevrolet 5.7-liter motor zijn er in overvloed; wordt u opgelucht te merken dat de meeste auto-onderdeel slaat het hebben geëist delen tot een koppakking op de 350 te vervangen.

Wat je nodig hebt

pal

Compleet socket set

momentsleutel

Koppakking kit

solvent

staalborstel

Shop lompen

Fine-point verf pen

Papier tape

Platte schroevendraaier

RTV kit

Koppel de accupolen en verwijder het luchtfilter. Koppel de brandstofleidingen en alle connectors van de intake en distributeur. Met behulp van de tape, markering en het nummer elk ontsteking draad. Koppel de bougiekabels van de bougies. Markeer de distributeur behuizing om de inname met een verf pen. Verwijder de verdelerkap. Markeer de distributeur rotor aan de dop. Draai de houder bout voor de distributeur. Til de distributeur in en uit de motor.

Ontgrendelen de klep covers en laat ze los van de cilinderkoppen. Verwijder de bouten uit de inlaat (kan het nodig te wrikken rond de randen van de opname met de schroevendraaier zijn). Werken toevoerzijde naar rechts, totdat het scheidt van het motorblok. Verwijder de tuimelaar noten en til de tuimelaars van de studs. Schuif de stuurstangen uit van de gidsen.

Ontgrendelen het uitlaatspruitstuk van de zijkanten van de cilinderkoppen. Verwijder de bouten die zich bevinden aan de buitenomtrek van de cilinderkoppen. Verwijder de resterende bouten van het binnenoppervlak van de koppen. Til de hoofden uit de buurt van de paspennen. Als ze niet vrij te breken, wrikken rond de koppen met de schroevendraaier. Verwijder de oude kop pakkingen. Spuit het oplosmiddel royaal op de blootgestelde motorblok oppervlak. Schrob de paring oppervlak van het motorblok met de staalborstel. Herhaal de reinigingsprocedure totdat de oude pakking resten volledig verwijderd.

Lijn de nieuwe hoofd pakkingen aan de paspennen en druk op de pakking naar beneden. Plaats de koppen op het motorblok. Voorkom dat het hoofd vallen door los de bouten hoofd (het hoofd bouten moeten worden aangescherpt in een bepaald patroon met de momentsleutel - vanuit het centrum uit te werken, draai de bouten aan specificaties van de fabrikant). Schuif de stuurstangen in de geleiders. Monteer de tuimelaars en noten. Stel de klep zweep. Plaats de nieuwe instroom pakkingen op het motorblok. Toepassen RTV afdichtmiddel aan de voor- en achterkant van het blok, waarbij de inname plaats. Plaats het inlaatspruitstuk op het blok. Installeer de intake bouten en koppel specificaties van de fabrikant.

Line-up van de distributeur en druk deze op zijn plaats. Draai de distributeur bevestigingsbout. Installeer de distributeur dop en sluit de bougiekabels op de bougies. Installeer de uitlaatspruitstukken met nieuwe pakkingen, en draai de bouten. Plaats het kleppendeksel pakkingen op de klep dekt. Installeer de klep dekt op de hoofden. Monteer het kleppendeksel bouten en draai aan specificaties van de fabrikant. Sluit alle brandstofleidingen en aansluitingen. Draai de accupolen.

Hints

Reinig de motorruimte voorafgaand aan het repareren. Rem Clean is een effectief oplosmiddel te gebruiken op de motor. Vegen van elk oppervlak dat een pakking of RTV wordt toegepast. Afvegen van het oppervlak met Brake Clean zorgt ervoor dat er geen olie film onderbreekt het lasproces. Luister naar de knip van de ontsteking draden aangrijpen op de kroon van de bougie.

Gebruik niet te veel RTV kit op elk oppervlak. Het is zeer belangrijk om de klepspeling goed ingesteld - ernstige cilinderkop of drukstang schade anders zou kunnen optreden.

Share This Post