Index / Kunst en Vermaak / Hoe maak je een koning Cloak maken zonder Sewing

Share This Post

Kunst en Vermaak

Hoe maak je een koning Cloak maken zonder Sewing

Maak een vorstelijke met bont afgezette mantel zonder het naaien van een steek. Fleece stof is een goede keuze; het ziet er rijk en zwaar en het hoeft niet te worden ingesloten. De mantel kan worden gedragen over een koor robe of een jurk afstuderen.

AdvertisementMaak een vorstelijke met bont afgezette mantel zonder het naaien van een steek. Fleece stof is een goede keuze; het ziet er rijk en zwaar en het hoeft niet te worden ingesloten. De mantel kan worden gedragen over een koor robe of een jurk afstuderen. Voeg een gordel van dikke gouden koord om het gewaad en accessoires met een groot medaillon op een gouden koord halsketting. Een plastic kroon zal de finishing touch toe te voegen.

Wat je nodig hebt

Rolmaat

fleece stof

Schaar

1 1/2 yard lint, 1 "

Veiligheidsspelden

White faux fur

Fabric lijm of lijmpistool

Zwarte sharpie, optionele

Meet rond de schouders van de drager. Snijd een rechthoek van fleece deze breedte en de gewenste lengte van de cape. Fleece zal niet rafelen wanneer u het snijden.

Pin twee 18-inch lengten van 1-inch lint om de bovenste hoeken van de cape voor banden. Snijd de uiteinden van het lint onder een hoek met rafelen

Snijd stroken van witte faux fur en plak ze rond de randen van de rechthoek met stof lijm of een lijmpistool.

Maak stippen op de witte vacht met een Sharpie zodat het lijkt alsof hermelijn, indien gewenst.

Hints

Kies fleece in een 'koninklijke' kleur, zoals blauw, rood of paars.

De vacht zal best als deze al vloeit in dezelfde richting. Het moet gaan van de bovenkant naar de onderkant van de mantel.

Gebruik een andere kleur van de vacht, als je wilt.

Share This Post