Index / Huis / Hoe maak je een Kohler gootsteen installeren

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Kohler gootsteen installeren

Sanitair is niet een van de favoriete projecten voor huiseigenaren aan te pakken. Echter, aangezien sanitair is een noodzakelijk onderdeel van het onderhoud van een woning, het leren van de basics net is zeer verstandig. Houd in gedachten dat de bela

AdvertisementSanitair is niet een van de favoriete projecten voor huiseigenaren aan te pakken. Echter, aangezien sanitair is een noodzakelijk onderdeel van het onderhoud van een woning, het leren van de basics net is zeer verstandig. Houd in gedachten dat de belangrijkste sanitair, of dat wat vereist graven in de grond of het vervangen van een groot aantal buizen, moet worden overgelaten aan de professionals. Een kleine hydraulische project, zoals het installeren van een Kohler gootsteen, is degene die je kunt benaderen met vertrouwen tegemoet. Zoals bij alle loodgieterswerk installaties of reparaties, lees handleiding van de fabrikant van het product verpakking om te zien of speciaal gereedschap nodig.

Wat je nodig hebt

  • Kohler gootsteen

    Loodgieter stopverf

    Zender vergrendelen tang

Reinig de spoelbak na het verwijderen van de oude afvoer, indien van toepassing. Aparte de Kohler spoelbak drain onderdelen uit elkaar.

Toepassen loodgieter stopverf onderaan de sectie die past bovenop. Plaats een kleine hoeveelheid van de stopverf in je hand en rol het heen en weer om een ​​"touw" lang genoeg om rond de afvoer top te vormen.

Druk de kit stevig tegen de onderzijde van de bovenste afvoer. Rijg de onderste moer over de afvoer en zet het een paar keer.

Zet de onderste gedeelte van het afvoerkanaal door de bodem van de spoelbak en rijg het bovenste gedeelte op deze vanuit de spoelbak. Draai het bovenste gedeelte en het onderste gedeelte tegelijk totdat de drain past nauwsluitend tegen de spoelbak. De loodgieter stopverf zal uit te persen van onder het bovenste gedeelte, maar zal een goede afdichting te maken.

Opruimen zoveel mogelijk van de stopverf als je kunt met je vingers en terug te sturen naar de container. Sluit de afvoerleidingen volgens de instructies van de fabrikant. Controleer op lekkage.

Hints

Draai de moeren die de gootsteen te houden op zijn plaats met uw handen of een paar kanaal slot tang.

Wees er zeker van het staartstuk naar de afvoer kit glijdt in de afvoerbuizen ver genoeg om een ​​goede afdichting te krijgen.

Opruimen stopverf residu met een lage-geur terpentine of alcohol en een zachte doek.

Niet te strak de moeren van de drain, want dit kan schade aan de schroefdraad en de oorzaak lekkage.

Gebruik geen gereedschap, loodgieter stopverf of chemische reinigingsmiddelen onbeheerd achter in de aanwezigheid van kinderen te verlaten.

Share This Post