Index / Huis / Hoe maak je een koelkast deur stoppen van het raken van de muur bij openen

Share This Post

Huis

Hoe maak je een koelkast deur stoppen van het raken van de muur bij openen

Wanneer u barst open je de koelkast op zoek naar een snack, de luide geluid van de deur maakt als het hits de muur kan uw eetlust doden. Naast beschadiging van de koelkastdeur, herhaaldelijk smakkend de muur kan uw huis kwetsen. Er zijn een paar mani

AdvertisementWanneer u barst open je de koelkast op zoek naar een snack, de luide geluid van de deur maakt als het hits de muur kan uw eetlust doden. Naast beschadiging van de koelkastdeur, herhaaldelijk smakkend de muur kan uw huis kwetsen. Er zijn een paar manieren om te voorkomen dat de deur van de koelkast uit dichtslaan in de muur van uw huis en ze zijn allemaal eenvoudig te implementeren. Zodra u het probleem heeft opgelost, zult u in staat om de koelkast vrij te gebruiken zonder dat verdere schade aan uw muur.

hints

Raadpleeg de handleiding die bij de ijskast kwam om te zien als je een twee-positie deur stoppen. Sommige koelkast modellen hebben een eenvoudige spil je kunt verplaatsen dat de deur stopt voordat deze volledig wordt geopend. Hoe om het te veranderen, is afhankelijk van uw koelkast, maar de handleiding kunt eenvoudige instructies geven.

Installeer een doorstop op de koelkast. Zorg ervoor dat reikt ver genoeg om zowel de deur en het handvat van de deur tegen de muur te voorkomen. Meet de afstand tussen de hendel en de wand en koop een deur stop die iets langer is dan die afstand.

Plaats een kleine, voldoende zacht meubelstuk, zoals een overvolle bank of een rieten stoel aan de zijde van de koelkast. Wanneer de deur wordt geopend, moet botsen met dat meubel plaats van de muur.

Verplaats de koelkast, indien mogelijk, zodat de deur niet te openen in de muur.

De wijze waarop het koelkastdeur opent door de schroeven, het verwijderen van de scharnierplaten, ter vervanging van de schroeven, het veranderen van de zijkanten van de stekkers en scharnieren en vervangen van de deur. Raadpleeg de handleiding voordat u probeert uw deur van de koelkast te verwijderen. Als je het niet goed doet, kun je de spil pin beschadigen. De juiste methode van verwijdering verschilt per model.

Share This Post