Index / Sport en fitness / Hoe maak je een klim Peg Board

Share This Post

Sport en fitness

Hoe maak je een klim Peg Board

Klimmen peg platen zijn een geweldige manier om je armen en buikspieren te versterken met behulp van een breed scala aan oefeningen. Ze bestaan ​​uit een plank met een reeks gaten daarin stevig bevestigd aan een muur. Je houdt dan op haringen en bekl

AdvertisementKlimmen peg platen zijn een geweldige manier om je armen en buikspieren te versterken met behulp van een breed scala aan oefeningen. Ze bestaan ​​uit een plank met een reeks gaten daarin stevig bevestigd aan een muur. Je houdt dan op haringen en beklim de raad van bestuur door de invoering van de pennen in de gaten. De meeste sportscholen hebben ze, en ze zijn verkrijgbaar bij de meeste oefening winkels. Echter, ze zijn goedkoop te maken thuis.

Wat je nodig hebt

2-inch dik hout

handheld sander

Meetlint

Potlood

Boren

1,5-inch boor

Schuurpapier

Twee 1,5-inch pluggen

Zag

Vernis (optioneel)

Sand jouw stuk hout tot het glad en splintervrij. Ronden de randen voor een mooiere uitstraling, indien gewenst.

Meet en markeer het midden van elk gat, waarbij de markeringen ten minste 4 inch afstand van elkaar. Dit duurt ongeveer 2 1/2 inch tussen de gaten te geven in het eindproduct, ervoor te zorgen dat het hout niet zal barsten onder je gewicht.

Boor uw gaten met een 1,5-inch drill bit, waardoor ze zo recht mogelijk. Als u hoek hen, kan je board bijna onmogelijk om te beklimmen.

Schuur de randen van de gaten om splinters te voorkomen. Niet zand te veel, of de gaten zal te groot zijn.

Meet de breedte van je hand en voeg 4 inches. Knip je pluggen om deze lengte.

Test de pluggen in de gaten. Schuur de uiteinden van de pluggen totdat ze passen helemaal in de gaten. Ze moet goed passen, maar nog steeds gemakkelijk te verwijderen.

Vernis je board en pluggen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dit is optioneel, maar zal je board duurzamer te maken. Zodra de lak droog is, zorg ervoor dat de pluggen nog steeds passen in de gaten en zand ze naar beneden indien nodig.

Hints

Als u uw gaten of pluggen te veel geschuurd, kunt u kopen groter zijn pluggen of bedek de originele pluggen met hockey tape.

Als je je board te monteren, zorg ervoor dat het veilig bevestigd aan de muur. Vraag iemand bij uw ijzerhandel over de hardware om uw pinraad veilig te hangen. Deze zal variëren afhankelijk van het soort oppervlak dat u deze opknoping op zoals gipsplaat of beton.

Zorg ervoor dat er een matje onder de pegboard in geval gebruikers vallen.

Share This Post