Index / Bedrijf / Hoe maak je een kleine winkel openen

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je een kleine winkel openen

Het openen van een winkel is zowel een uitdagende en lonende ervaring. Het vereist hard werken en toewijding, maar als je geniet van het werken met klanten en werken voor jezelf, het bedienen van een winkel is de carrière voor jou. Winkels kunnen ver

AdvertisementHet openen van een winkel is zowel een uitdagende en lonende ervaring. Het vereist hard werken en toewijding, maar als je geniet van het werken met klanten en werken voor jezelf, het bedienen van een winkel is de carrière voor jou.

Winkels kunnen verkopen bijna alles. Zoek uit wat je interesseert en gebruik maken van uw kennis op dit gebied in de winkel. Als u wilt vissen, verkopen vissen levert lijn palen en kunstaas. Een tuinman kan planten en helpen klanten te verkopen met hun tuinieren. Welk product u ook kiest om te verkopen, zorg dan dat het is iets dat u genieten en bent vertrouwd met het gebruik.

Wat je nodig hebt

Winkel locatie

Zakelijke licentie

Display apparatuur

Inventaris

Kies uw winkel locatie. Zorg ervoor dat het is een plek die je kunt veroorloven en dat het zichtbaar is vanaf de straat. Klanten zullen niet in staat zijn om u te vinden als de winkel is verborgen.

Controleer het dorp of de stad bestemmingsplan codes. Je mag niet in staat zijn om bepaalde items te verkopen in sommige dorpen als de locatie die u hebt gekozen niet wordt gezoneerd voor. Zo zijn sommige commerciële gebieden van dorpen strikt gezoneerd voor industrieel gebruik, zoals productie, niet de algemene retail.

Solliciteer voor een zakelijke licentie. Afhankelijk van wat je verkoopt, kan je zelfs een vergunning van de staat nodig hebben. Slijterijen, bijvoorbeeld, hebben behoefte aan een staat licentie te verkopen. Neem contact op met uw lokale overheid voor de nodige vergunningen die nodig zijn om uw producten te verkopen.

Stel uw display-apparatuur en de voorraad van de winkel met inventaris. Uw display moet uw producten te benadrukken en de inventaris moet voldoende keuze om de behoeften van uw klanten te voldoen. Als uw producten variëren van seizoen tot seizoen dan ervoor te zorgen dat je inventaris wordt bijgewerkt. Als je mandjes te verkopen, kunt u ze versieren voor de lente of Kerstmis, bijvoorbeeld.

Heeft u een grand opening. Nodig uw vrienden, familie en medewerkers. Maak er een evenement waar klanten kunnen leren over u en uw bedrijf en de producten die u verkoopt. Gebruik dit als een kans om relaties met klanten op te bouwen en toe te voegen aan uw klant lijst.

Adverteer uw bedrijf. Plaats advertenties in de lokale krant, e-coupons aan uw lijst met contactpersonen en het bezit van een trottoir verkoop. Het creëren van flyers en brochures uitdelen is ook een effectieve vorm van reclame. Het bevorderen van uw bedrijf is een cruciale stap om het verkrijgen van de aandacht van uw klanten en geven hen een reden om te winkelen bij uw winkel.

Blijf in contact met uw klanten. U wilt hen om u te onthouden voor hun toekomstige aankopen. U kunt in contact blijven met een simpel telefoontje bevorderen van uw huidige verkoop, het verzenden van dank u kaarten of hosting open dagen.

Share This Post