Index / Bedrijf / Hoe maak je een Kleding design patent

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je een Kleding design patent

De kledingindustrie is fast-paced, en ontwerpers zowel kleine als grote gezicht van de ernstige kwestie van design knockoffs. Sommige ontwerpers proberen hun kleding ontwerpen patent te voorkomen dat anderen het kopiëren van hun werk. Het is echter e

AdvertisementDe kledingindustrie is fast-paced, en ontwerpers zowel kleine als grote gezicht van de ernstige kwestie van design knockoffs. Sommige ontwerpers proberen hun kleding ontwerpen patent te voorkomen dat anderen het kopiëren van hun werk. Het is echter een lang en moeilijk proces.

Wat je nodig hebt

Filing Fee (dit kan variëren)

Tekstverwerkingsprogramma zoals Microsoft Word

Zwart-wit foto's of tekeningen van uw ontwerp

Bepaal of uw ontwerp in aanmerking komt voor een octrooi. Een octrooi is niet hetzelfde als het auteursrecht. Wilt u een aanvraag voor een patent, moet uw ontwerp een nieuwe uitvinding. Bijvoorbeeld, kun je niet patent skinny jeans als ze zijn niet nieuw.

Schrijf de preambule van uw octrooiaanvraag. Dit moet uw naam, de titel van het ontwerp, een beschrijving van de aard van het ontwerp en het beoogde gebruik.

Schrijf een verklaring met betrekking tot federale sponsoring als de overheid uw ontwerp onderzoek of de ontwikkeling gesponsord.

Schrijf cijfer beschrijvingen voor elk ontwerp tekening die u bij uw aanvraag zal indienen. Omvatten niet de details die de foto's zelf uit te leggen. In plaats daarvan hebben betrekking op elke foto met duidelijke omschrijvingen als "rechts", "linkerzijde" of "top view."

Schrijf het enkele aanspraak op het ontwerp dat u wilt octrooi en waar het zal worden belichaamd of toegepast te definiëren.

Inclusief heldere zwart-wit tekeningen of foto's. Deze zal fungeren als de visuele openbaarmaking van uw claim. Zorg ervoor dat er niets wordt aan het oordeel, en legt tekeningen van elke hoek van uw ontwerp.

Stuur het volledige aanvraag, de bewijsstukken en een cheque voor het indienen vergoeding aan de US Patent and Trademark Office (USPTO), commissaris voor patenten, Postbus 1450, Alexandria, VA 22313-1450. De indiening vergoeding kan variëren als de tijden veranderen, dus contact op met de USPTO voordat u de cheque uit te schrijven.

Share This Post