Index / Bedrijf / Hoe maak je een klacht over een Postman in de VS

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je een klacht over een Postman in de VS

Als je last hebt in de handen van een schurkenstaat postbode u vermoedt dat zich gedraagt ​​in een illegale of achterbakse manier of wangedrag plegen, in contact komen met de US Postal Service Bureau van de inspecteur-generaal om uw zorgen kenbaar te

AdvertisementAls je last hebt in de handen van een schurkenstaat postbode u vermoedt dat zich gedraagt ​​in een illegale of achterbakse manier of wangedrag plegen, in contact komen met de US Postal Service Bureau van de inspecteur-generaal om uw zorgen kenbaar te maken. Je moet zo veel mogelijk informatie te verzamelen over de schaduwrijke postbeambte als je kunt voordat het maken van uw compliant, met inbegrip van de volledige details van de aard van het incident en de postperson naam en functie.

Wat je nodig hebt

Titel en functie van de persoon over wie je wilt om te klagen

Details met betrekking tot het incident dat leidde tot de klacht

Bewijs om ondersteuning van uw klacht

Navigeer naar de "Contact" pagina op de website van de inspecteur-generaal en klik op "Voeg een nieuw klacht."

Vul uw persoonlijke gegevens en een gedetailleerde beschrijving van de omstandigheden die hebben geleid tot u uw klacht indienen. Geef een zo gedetailleerd over het incident als je kunt, en duidelijk maken als u een lichamelijke of schriftelijk bewijs van wangedrag of gesjoemel.

Geef aan of u graag gecontacteerd te worden om de problemen te bespreken en uw klacht zou zijn. De USPS OIG zal contact met u opnemen als het nodig alle verdere informatie en om u op de hoogte van de voortgang van uw klacht te houden.

Share This Post