Index / Ambachten / Hoe maak je een Kitty Ears hoofdband met Chenille

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een Kitty Ears hoofdband met Chenille

Katten zijn speels wezens, en een ideale kostuum keuze voor kinderen van alle leeftijden. Met de toevoeging van een aantal oren en een staart, kan iedereen transformeren in een pittige katachtige. Pijp schoonmakers bieden betaalbaarheid en gemak voor

AdvertisementKatten zijn speels wezens, en een ideale kostuum keuze voor kinderen van alle leeftijden. Met de toevoeging van een aantal oren en een staart, kan iedereen transformeren in een pittige katachtige. Pijp schoonmakers bieden betaalbaarheid en gemak voor het creƫren van zelfgemaakte kat oren. Dit project kunt u ook de kleur en de grootte van de hoofdband te kiezen. Volwassenen en kinderen kunnen zowel deelnemen aan het maken van en het dragen van deze kat oren hoofdbanden.

Wat je nodig hebt

Swatch katoenen doek

schaar

4-6 pipe schoonmakers

Naaimachine

naaien begrippen

Heet lijmpistool

Leg een stuk katoenen doek op een tafel. Zwart of een cheeta patroon zijn beide grote opties voor het maken van de kat look. Knip vier bijpassende driehoeken van ongeveer 3 inch aan elke kant. Plaats een driehoek open op een tafel. Plaats een tweede driehoek op de top van de eerste driehoek met de rechterkant naar beneden. Naai langs twee van de drie randen behulp van een 3/8-inch marge aan uw naaimachine. Keer de goede kant uit. Herhaal met de resterende twee driehoeken.

Buig een pijp schoner in de helft en duw de gevouwen uiteinde in de punt van de driehoek doek zakje. Herhaal dit met de tweede doek driehoek en andere pijp schoner. Deze twee zakjes zullen de kat oren.

Wikkel ongeveer een inch op de uiteinden van twee pijpenragers om elkaar aan te sluiten. Sluit de resterende twee vrije uiteinden door ze te draaien om elkaar heen alsof je met de eerste twee pijpenrager uiteinden deed. Je moet nu een grote cirkel gemaakt van twee met elkaar verbonden pijpenragers. Squish de cirkel in het midden zodat zij de vorm van een banaan. Buig de banaan vorm in een halve maan vorm om comfortabel te zitten op je hoofd.

Plaats een kitty oor driehoek op de top van de pijpenrager hoofdband. Wikkel de extra pijpenrager lengte hangen buiten de kitty oor driehoek rond het lichaam van de hoofdband aan het oor vast te zetten. Herhaal dit met de tweede driehoek ongeveer 3 of 4 duim vanaf het eerste oor. Zorg ervoor dat beide oren zitten symmetrisch op de hoofdband.

Zet uw hete lijmpistool en laat het op te warmen. Plaats een erwt hoeveelheid lijm aan de basis hoeken van elke kitty oor net onder het doek zakje. Deze lijm wordt het doek op zijn plaats te houden en zet de verpakte pijp schoonmakers.

Share This Post